reklama
o to super to daj znac ile bedziesz miała ja coś czuje że to chyba nie ta chwila chociaz duzo osob mi mówi że miały bóle jak na okres a były w ciązyTrzymam kciuki oby nie. Ja po 19 będę mieć wynik bety
A ty masz dzieciątko ? czy dopiero 1 ?
Justi1234
Fanka BB :)
Dokładnie, też o tym słyszałam że takie bóle.moga być w ciazy.o to super to daj znac ile bedziesz miała ja coś czuje że to chyba nie ta chwila chociaz duzo osob mi mówi że miały bóle jak na okres a były w ciązy
Ja też się stresuje tym wynikiem..
ja własnie nie pameitam jak to było przy synku hahah czy mnie coś bolało przed hihi |:|P skleroza ale ja np miałam taki objaw nawet na poczatku neiwiedzialam ze to ma związek z ciążą miałam w dniu okresu biegunke także czekam do soboty jak na komuni dostane biewgunke to juz bede wiedziała co grane hahahaDokładnie, też o tym słyszałam że takie bóle.moga być w ciazy.
Ja też się stresuje tym wynikiem..
Justi1234
Hehe :-) czekam na wieścija własnie nie pameitam jak to było przy synku hahah czy mnie coś bolało przed hihi |:|P skleroza ale ja np miałam taki objaw nawet na poczatku neiwiedzialam ze to ma związek z ciążą miałam w dniu okresu biegunke także czekam do soboty jak na komuni dostane biewgunke to juz bede wiedziała co grane hahaha
Justi1234
Jadę właśnie z pobrania krwi. Pani w laboratorium bardzo mnie zdołowala, powiedziałaś że malutko że wynik wyszedł wtedy bardzo niski, chodziło jej o to 5,79, i że z tego co ona wie od razu wychodzą bardzo wysokie wyniki.... Także na pewno nic z tego.
Motylkowo
Mnie strasznie bolał podbrzusze jak na okres przy wczesnej ciazyZa dwie godziny będzie wynik.
reklama
Powtórz po paru dniach stężenie hcg będzie większe wiec powinna być kreska bardziej widoczna noi rano oczywiścieHej dziewczyny. Okres mam miec 1.09. dziś zauważyłam, że mam w środku brązowo - beżowo podbarwiony śluz. Zobaczcie czy widzicie coś na tym tescie. Pojawiło się od razu po 2 minutach. Ciężko uchwycić.❤