reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy

W tym miesiacu kupiłam tabletki niepokalanek mnisi. Przeczytałam gdzies że reguluje hormony, ale aby nie brac go jak się podejrzewa ciąże, to brałam po 2 tabletki 14 dni od okresu i odstawiłam. I biorę kwas foliowy i nic więcej. Euthyrox na niedoczynność jedynie.
no euthyriox to oboiązkowo musisz brać :) ja własnie nie brałam wcześniej nic :p dlatego pytam :)

reklama
hej dziewczyny. Zrobiłam znow dziś betę.
Pierwszy wynik 3,54 29 sierpnia o 19,30

Drugi wynik 5,79 31 sierpnia 14.30

Czyli po 43 godzinach wg kalkulatora wzrots o 66,7 procent.

Co myślicie? Jutro mam termin okresu.
5.79 przed okresem to jeżeli wg lab mniej niż 5 to brak ciąży to masz odpowiedź 😉 zrób jeszcze ma dniach to zobaczysz jaki bedzie przyrost

reklama
Justi1234
ja raczej mysle że do mnie okres przyjdzie w sobote bo zostało 3 dni a mnie jakby bardziej pobolewa wszystko hahaha :p także chyba na upragnioną ciąże nie pojde ;/

Do góry