Test którym robiłam to 10ml najczulszy jaki znalazłam tutaj :/Moze sprobuj z bardziej czulym testem jak nie mozesz wytrzymac
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Niestety pozostaje Ci sprawdzać codziennie rano, czy kreska robi się ciemniejsza, skoro bety nie ma jak oznaczyć
Ja miałam słaba kreskę bardzo oo blada. Jedna ciążę straciłam bo okazało się że musiałam brać duphaston od owulacji. Był niski peogesteron dlatego beta mi nie rosła ładnie i ciąża się nie utrzymala wtedy.witam
od jakiegoś czasu staramy się o dziecko. Planowana miesiączka 12tego stycznia.
zrobiłam dzisiaj test i jest bardzo słaba druga kreska.
Proszę powiedzcie mi czy też to widzicie czy tylko ja już zaczynam zwariować?Zobacz załącznik 1065458Zobacz załącznik 1065459Zobacz załącznik 1065460
przykro mi. A mogę wiedzieć co to duphaston? I czy można to dostać bez recepty?Ja miałam słaba kreskę bardzo oo blada. Jedna ciążę straciłam bo okazało się że musiałam brać duphaston od owulacji. Był niski peogesteron dlatego beta mi nie rosła ładnie i ciąża się nie utrzymala wtedy.
Jest na receptę. Zrób monitoring owulacji. Idź do gina ok 10 dnia cyklu . Potem ok 17 i jak będzie po owulacji to da ci progesteron . Bierzesz 10 dni. Jak ok 28 dnia cyklu zrobisz test i jest pozytywny to bierzesz dalej.. jak nie to odstawiasz
Zobaczymy. Mam nadzieję jednak że się uda w sumie robiłam test wcześnie bo miesiączka ma być 12tego to może za kilka dni test będzie ważniejszyJest na receptę. Zrób monitoring owulacji. Idź do gina ok 10 dnia cyklu . Potem ok 17 i jak będzie po owulacji to da ci progesteron . Bierzesz 10 dni. Jak ok 28 dnia cyklu zrobisz test i jest pozytywny to bierzesz dalej.. jak nie to odstawiasz
Też tak może być. Bardzo wczesna ciąża. Wiem jedno ze swego doświadczenia jakakolwiek kreska 2 oznacza ciążę, tak było w każdym u mnie przypadku . Gdy nie byłam to nawet po kilku godzinach nie było żadnego cienia kreski. Bądź dobrej myśli.
Dziekuje ❤Też tak może być. Bardzo wczesna ciąża. Wiem jedno ze swego doświadczenia jakakolwiek kreska 2 oznacza ciążę, tak było w każdym u mnie przypadku . Gdy nie byłam to nawet po kilku godzinach nie było żadnego cienia kreski. Bądź dobrej myśli.
reklama
Pytajka123
Zaciekawiona BB
Ja miałam taką w 2 tygodniu