reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy

reklama
Witajcie kochane. Niestety po nie calym tygodniu radosci, dostalam obfitego krwawienia. Wczoraj na wizycie u lekarza dowiedzialam sie ze niestety zarodek "wisi na ostatniej nitce" i prawdopodobnie do konca dnia samo wyplynie ze mnie. I tak sie stalo 😭😭 niestety w ciazy juz nie jestem ale nadzieja ze wkoncu uda mi sie zajsc i utrzymac ciaze nie zniknela.

dziekuje wszystkim ktorzy byli tak dobrzy dla mnie tutaj i odpisywali, dzielili sie swoimi myslami na ten temat. Nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy szczegolnie teraz jak jestem za granica i nie moge sie przytulic i "wygadac" do mojej mamy :/ jestescie bardzo kochane <3 Dziekuje wam za wszystko.

="Annaaj112, post: 19027451, member: 195891"]Witajcie kochane. Niestety po nie calym tygodniu radosci, dostalam obfitego krwawienia. Wczoraj na wizycie u lekarza dowiedzialam sie ze niestety zarodek "wisi na ostatniej nitce" i prawdopodobnie do konca dnia samo wyplynie ze mnie. I tak sie stalo [emoji24][emoji24] niestety w ciazy juz nie jestem ale nadzieja ze wkoncu uda mi sie zajsc i utrzymac ciaze nie zniknela.

dziekuje wszystkim ktorzy byli tak dobrzy dla mnie tutaj i odpisywali, dzielili sie swoimi myslami na ten temat. Nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy szczegolnie teraz jak jestem za granica i nie moge sie przytulic i "wygadac" do mojej mamy :/ jestescie bardzo kochane

Bardzo mi przykro kochana [emoji33][emoji24][emoji29] , tulam Cię mocno[emoji847] [emoji847] i trzymaj się cieplutko, nie ma zapewne słów ktore Cię teraz pocieszą ale daj sobie czas i najważniejsze że się nie poddajesz, ja trzymam kciuki i wierzę że będzie Ci dane zostać mamą [emoji173][emoji110][emoji110][emoji110]
pogadaj z lekarzem i naciskaj na niego jak wznowisz starania żeby chociaż wynik progesteronu Ci zrobił [emoji8][emoji8][emoji8]

Bardzo mi przykro kochana [emoji33][emoji24][emoji29] , tulam Cię mocno[emoji847] [emoji847] i trzymaj się cieplutko, nie ma zapewne słów ktore Cię teraz pocieszą ale daj sobie czas i najważniejsze że się nie poddajesz, ja trzymam kciuki i wierzę że będzie Ci dane zostać mamą [emoji173][emoji110][emoji110][emoji110]
pogadaj z lekarzem i naciskaj na niego jak wznowisz starania żeby chociaż wynik progesteronu Ci zrobił [emoji8][emoji8][emoji8]
Dziekuje <3
Wczoraj jak rozmawialam z nim i powiedzialam jak dlugo sie juz staramy powiedzial ze jak test krwi przyjdzie "najpozniej w poniedzialek" i bedzie w normie to przepisze mi tabletki na wywolanie owulacji. Tylko nie zabardzo wiem co to znaczy. I kiedy wtedy tak naprawde bede miala dni plodne. Mowil ze jesli wynik bedzie nie poprawny to mam przyjechac znowu jak ustapi krwawienie.

Dziekuje Wczoraj jak rozmawialam z nim i powiedzialam jak dlugo sie juz staramy powiedzial ze jak test krwi przyjdzie "najpozniej w poniedzialek" i bedzie w normie to przepisze mi tabletki na wywolanie owulacji. Tylko nie zabardzo wiem co to znaczy. I kiedy wtedy tak naprawde bede miala dni plodne. Mowil ze jesli wynik bedzie nie poprawny to mam przyjechac znowu jak ustapi krwawienie.

To znaczy że chce wspomóc jajniki w produkcji jajeczek żeby były zdolne do zapłodnienia.
Powinien jak ci da tabletki też monitoring owulacji zrobić czyli badanie usg w określonych dniach cyklu sprawdzające jak rośnie jajeczko, to jest Super zawsze już do przodu ja jednak na ten progesteron bym się uparła jak muł [emoji6]

Do góry