Też mam taką nadzieję. Cieszę się ogromnie ale czekam z nadzieją na bardzo wyraźną drugą kreskę żeby już nie mieć żadnych wątpliwościJest kreseczka jest! O rety a jeszcze chwilke temu był blady dzień... super to dobry znak I niech idzie teraz wszystko pomyślnie. Normalnie ryczeć mi się chce jak widzę ile się "sypie" dziś kreseczek Albo już mi hormony buzują haha!
reklama
Dziękuję długo na to czekaliśmy więc mam nadzieję że wszystko będzie dobrzeojejku, gratulację!!! <3 my się staramy, i takie posty są dla mnie jakieś mega emocjonujące. Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze <3
Zle wiesci. Niestety dzisiaj jak robilam test zadnej kreski nie znalazlam. Prosze powiedzcie mi co to moze znaczyc. Miesiaczka miala byc wczoraj a jeszcze nie dostalam a z reguly dostaje w spodziewany dzien. Co sie dzieje? Prosze pomozcie
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Żadna z nas nie przeprowadzi badania przez internet, żadna nie wywróży, co się może dziać, żadna nie weźmie odpowiedzialności za diagnozę - zapisz się do lekarza.
nie chodzilo mi o wrozbe albo brania odpowiedzialnosci za diagnoze... chodzilo mi bardziej o to ze moze ktoras z dziewczyn tez miala taka sytuacje.. przeciez po to jest forum zeby sie zapytac jak sie czegos nie wie prawda?Żadna z nas nie przeprowadzi badania przez internet, żadna nie wywróży, co się może dziać, żadna nie weźmie odpowiedzialności za diagnozę - zapisz się do lekarza.
A tak nawiasem mowiac to jestem umowiona do lekarza ale ma wolny termin dopiero 22 stycznia dlatego tu napisalam zeby poznac ewentualne przyczyny z doswiadczenia innych dziewczyn..
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Zadałaś pytanie "co to może znaczyć" i "co się dzieje" - a skąd my to mamy wiedzieć?
Jedyne, co możesz zrobić w tej sytuacji, skoro beta odpada, to robić testy codziennie, albo starać się przyspieszyć wizytę u lekarza.
Na chłopski rozum, skoro były cienie cienia, a teraz nie ma nic, to mogła być to ciąża biochemiczna i lada dzień dostaniesz okres.
Jedyne, co możesz zrobić w tej sytuacji, skoro beta odpada, to robić testy codziennie, albo starać się przyspieszyć wizytę u lekarza.
Na chłopski rozum, skoro były cienie cienia, a teraz nie ma nic, to mogła być to ciąża biochemiczna i lada dzień dostaniesz okres.
Agu1531
Fanka BB :)
Nie musisz być taka opryskliwa bo pytań tego typu na bb jest mnóstwo i mnóstwo odpowiedzi na nie w normalnym tonie, chyba logiczne że nikt jej porady lekarskiej nie udzieli przez forum ale odpowiedź typu ,, ja tak miałam jak miałam torbiel" może być motywujaca do szybszej prywatnej wizyty u lekarza,Zadałaś pytanie "co to może znaczyć" i "co się dzieje" - a skąd my to mamy wiedzieć?
po drugie to może byc felerny test albo nie wykonany rano i wynik jest fałszywy,
a po trzecie można delikatniej napisać że jest jeszcze możliwość ciąży biochemicznej,
Agu1531
Test był tej samej marki czy inny ?nie chodzilo mi o wrozbe albo brania odpowiedzialnosci za diagnoze... chodzilo mi bardziej o to ze moze ktoras z dziewczyn tez miala taka sytuacje.. przeciez po to jest forum zeby sie zapytac jak sie czegos nie wie prawda?
A tak nawiasem mowiac to jestem umowiona do lekarza ale ma wolny termin dopiero 22 stycznia dlatego tu napisalam zeby poznac ewentualne przyczyny z doswiadczenia innych dziewczyn..
Może być felerny powtórz jeszcze raz [emoji110][emoji110][emoji110],
tej samejTest był tej samej marki czy inny ?
Może być felerny powtórz jeszcze raz [emoji110][emoji110][emoji110],
reklama
Fado123
A masz możliwość zrobić bete ?tej samej