Heej dziewczyny. Staramy się z mężem już trochę o bobasa... a 2 dzień mam ból głowy z niewielkimi miłościami. Postanowiłam zrobić więc test ciążowy, który wykrywa wczesna ciążę i oto wynik: Juz sama nie wiem... czy mi się wydaje czy jak..... pozytywny? Negatywny? Proszę o pomoc
reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
Widać cień cienia, polecam wykonać badanie z krwi beta hcg to ci da 100% pewności co i jak a jak długie masz cykle? Jesteś przed miesiączka czy po?Heej dziewczyny. Staramy się z mężem już trochę o bobasa... a 2 dzień mam ból głowy z niewielkimi miłościami. Postanowiłam zrobić więc test ciążowy, który wykrywa wczesna ciążę i oto wynik: Juz sama nie wiem... czy mi się wydaje czy jak..... pozytywny? Negatywny? Proszę o pomoc
Leczę się na pcos, teraz trwa 41 dni i jestem po mam mieć za kilka dniWidać cień cienia, polecam wykonać badanie z krwi beta hcg to ci da 100% pewności co i jak a jak długie masz cykle? Jesteś przed miesiączka czy po?
marzycielkaa
Jak dla mnie pozytywny. Moje pierwsze testy też tak wyglądały dla pewności beta, to wszystko wyjaśni
Mam nadziejęJak dla mnie pozytywny. Moje pierwsze testy też tak wyglądały dla pewności beta, to wszystko wyjaśni
Przyszła_mamaLiwii💞
Jak dla mnie również pozytywny. Ja starałam się 4 lata, rozwiązanie mamy za miesiąc , przychodnie były już zamknięte więc po zwykłym teście postanowiłam kupić test cyfrowy z tygodniami ciąży w aptece który już pokazał 3+
Chociaż masz potwierdzenie ze to nie był fałszywie pozytywny. Idź oznaczyć betę z krwi a po 48h sprawdź przyrostKażdy ma blada kreskę
reklama
Pozytywny jest druga delikatna . Po cichu gratulacjeHeej dziewczyny. Staramy się z mężem już trochę o bobasa... a 2 dzień mam ból głowy z niewielkimi miłościami. Postanowiłam zrobić więc test ciążowy, który wykrywa wczesna ciążę i oto wynik: Juz sama nie wiem... czy mi się wydaje czy jak..... pozytywny? Negatywny? Proszę o pomoc