Tak, mieszkam w DE i ginekolog zaproponował mi "ovarifert". Wcześniej miałam cykle ponad 100dniowe... pol roku brania tych tabletek, a od 3 cykli miałam regularnie- 41 dniStosujesz jakieś suplementy na pcos. ?
reklama
Lenkamagda
Zaangażowana w BB
DziękujeTak, mieszkam w DE i ginekolog zaproponował mi "ovarifert". Wcześniej miałam cykle ponad 100dniowe... pol roku brania tych tabletek, a od 3 cykli miałam regularnie- 41 dni
StopKlatka
Fanka BB :)
Gratulacje!!!!❤Dziękuję dziewczyny, niestety na beta nie mam możliwości pójścia, bo mieszkam w DE, a tutaj nie jest to tak proste Ale zrobiłam kolejny test po upływie 24h- kreska jest dużo grubsza!!!
Weronik@29
Zrobiłam kolejne dwa testy: jeden ta sama marka, a drugi inna.Zobacz załącznik 1313427
Gratulacje!Dziękuję dziewczyny, niestety na beta nie mam możliwości pójścia, bo mieszkam w DE, a tutaj nie jest to tak proste Ale zrobiłam kolejny test po upływie 24h- kreska jest dużo grubsza!!!
U mnie ciągle Nicht schwanger chociaż okresu jeszcze nie ma
To może lepiej pójść do ginekologa? Masz pcos?Gratulacje!
U mnie ciągle Nicht schwanger chociaż okresu jeszcze nie ma
Weronik@29
Nie u mnie niby wszystko okej. Jednak starania o drugie dziecko trochę się dłużą. Dzisiaj zaczynam 1 dc niestety a mialam.takie dobre przeczucia co do tego miesiąca . No nic w poniedzialek pojade na pobranie krwi bo chce zbadac hormony progesteron itp. Jak na razie witaj 9 msc .To może lepiej pójść do ginekologa? Masz pcos?
Nie u mnie niby wszystko okej. Jednak starania o drugie dziecko trochę się dłużą. Dzisiaj zaczynam 1 dc niestety a mialam.takie dobre przeczucia co do tego miesiąca . No nic w poniedzialek pojade na pobranie krwi bo chce zbadac hormony progesteron itp. Jak na razie witaj 9 msc .
Trzymam kciuki
reklama