jasani
Fanka BB :)
Na IP nic Ci nie powiedzą. Prawdopodobnie była to ciąża biochemiczna i właśnie przyszedł okres.Niestety rano się budzę a tu krew na papierze jestem załamana, czekam w kolejce na IP
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na IP nic Ci nie powiedzą. Prawdopodobnie była to ciąża biochemiczna i właśnie przyszedł okres.Niestety rano się budzę a tu krew na papierze jestem załamana, czekam w kolejce na IP
Zrób badanie beta
No dowiedziałam się tylko tyle że ciazy nie maNa IP nic Ci nie powiedzą. Prawdopodobnie była to ciąża biochemiczna i właśnie przyszedł okres.
Okres się rozkręcił,a na IP nie było widać ciazyna IP, nic nie zobaczą jeszcze, chyba że się mylę... Daj znać
Okres się rozkręcił,a na IP nie było widać ciazy
Beta strasznie mała a do tego krwawienie czyli może być to ciąża biochemiczna. Powtórz betę za 2 dni a nie dwa tygodnie.Dziewczyny,
Wyszly mi dwa testy pozytywne , beta 11.8 czyli na 4 tydzien
Dostałam krwawienia pani ginekolog stwierdziła że to miesiaczka , zleciła mi powtórkę bety za 2 tygodnie . Na usg dopochwowym nic nie widać narazie . Czy jest szansa że jestem w tej ciazy . Dodam jeszcze że cały czas mam testy pozytywne
Może ale nie musi zdarza się tak że misiaczka na poczatku się pojawia ?Beta strasznie mała a do tego krwawienie czyli może być to ciąża biochemiczna. Powtórz betę za 2 dni a nie dwa tygodnie.
W ciąży nie zdarza się miesiączka. Mogą wystąpić plamienia, może wystąpić krwawienie, ale nie miesiączka.Może ale nie musi zdarza się tak że misiaczka na poczatku się pojawia ?
Powtórzę : )W ciąży nie zdarza się miesiączka. Mogą wystąpić plamienia, może wystąpić krwawienie, ale nie miesiączka.
Najlepiej by było byś powtórzyła betę i do tego zbadała progesteron - i to nie za dwa tygodnie, a jutro.
Nie, miesiączka nigdy nie pojawia się w ciąży. A krwawienie jest takie jak podczas okresu? Tą betę badalaś dzisiaj?Może ale nie musi zdarza się tak że misiaczka na poczatku się pojawia ?