reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy pozytywny

reklama
Okres się rozkręcił,a na IP nie było widać ciazy

To raczej nic dziwnego bo żeby było coś widać w USG beta musi mieć min. 750, a najlepiej to z 1000
A skoro Tobie wyszedł już negatywny test to pewnie jest poniżej 10

U mnie beta 300 i też nic w USG, tylko że u mnie nie jest wesoło więc akurat to przypał

Dziewczyny,
Wyszly mi dwa testy pozytywne , beta 11.8 czyli na 4 tydzien
Dostałam krwawienia pani ginekolog stwierdziła że to miesiaczka , zleciła mi powtórkę bety za 2 tygodnie . Na usg dopochwowym nic nie widać narazie . Czy jest szansa że jestem w tej ciazy . Dodam jeszcze że cały czas mam testy pozytywne

Dziewczyny,
Wyszly mi dwa testy pozytywne , beta 11.8 czyli na 4 tydzien
Dostałam krwawienia pani ginekolog stwierdziła że to miesiaczka , zleciła mi powtórkę bety za 2 tygodnie . Na usg dopochwowym nic nie widać narazie . Czy jest szansa że jestem w tej ciazy . Dodam jeszcze że cały czas mam testy pozytywne
Beta strasznie mała a do tego krwawienie czyli może być to ciąża biochemiczna. Powtórz betę za 2 dni a nie dwa tygodnie.

Może ale nie musi zdarza się tak że misiaczka na poczatku się pojawia ?
W ciąży nie zdarza się miesiączka. Mogą wystąpić plamienia, może wystąpić krwawienie, ale nie miesiączka.

Najlepiej by było byś powtórzyła betę i do tego zbadała progesteron - i to nie za dwa tygodnie, a jutro.

reklama
Do góry