reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy pod światło

Wiesz, ja też mogłabym wkleić jakieś zdjęcie z internetu. Po prostu ciężko uwierzyć w to co piszesz. Test wychodzi ledwo co pozytywny a lekarz już widzi pęcherzyk, który może okazać się pseudopecherzykiem. Na tym etapie raczej nie da się stwierdzić czy wszystko jest ok. A badalaś betę?
Ale po co miałabym wklejać zdjęcie z internetu?
Mamy 21wiek spróbuj to samo zdjęcie poszukać w Google :)

reklama
Mozesz zbadać bete czy są prawidłowe przyrosty ale poczekać na wizytę? Kiedy teraz kazał Ci przyjść?

Cześć! Od pół roku staramy się o dzidzie
Ostanią @ miałam 20.03 i trwała 5 dni normalnie
Dodam ze mam cykle nieregularne
Druga @ dostałam 18.04 Jednak była bardziej skąpa niż zwykle w 1 dzień delikatnie 2 mocniej 3 średnio bardzo i 4 to plamienia
Po czyli trwała krócej niż zwykle a piersi bolały okropnie
Do tej pory boli mnie podbrzusze co mnke nie pokoi. Zrobiłam test ciążowy No i same zobczcie. Co myślicie?
Dziewczyny zamykam temat
Tym które gratulują dziękuje z całego serca ❤️❤️ tym zaś które mi nie wierzą No cóż… w każdym razie mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze trzymajcie kciuki

Dziewczyny zamykam temat
Tym które gratulują dziękuje z całego serca ❤️❤️ tym zaś które mi nie wierzą No cóż… w każdym razie mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze trzymajcie kciuki
I pamiętajcie każda z nas jest inna :) nie każda ciąża musi prawidłowo przebiegać
Kolejna wizytę mam za tydz musze kontrolować betę. Nie chce tez więcej siw stresować.

Dla mnie to wyglada tak, jakby autorka na siłe chciała udowodnić tym co nie wierzyli (wręcz docinali, że np. Ma brudne Okna itp), że miała racje i, że jest w ciąży, ale tak naprawdę w niej nie jest. Oczywiście rozumiem ten mechanizm obronny, bo sama długo staram się o dziecko i po kolejnym negatywnym teście, doszukiwanie się cieni i braku wsparcia, że ja coś widzę, a ktoś nie nachodziła mnie myśl, to ja wam pokaże ( oczywiście niczego takiego nie robiłam). Jeżeli to prawda, że jesteś w ciąży to gratuluje, ale z drugiej strony jakoś mnie nie przekonują te zdjęcia (może zdjęcie testu było zrobione tak jak poprzednie - byłoby widać tą sama rękę, paznokcie itp) zdjęć wcale nie trzeba brać z internetu, mogą być znajomych, rodziny itp. Tym bardziej, że to jakoś za szybko się stało. Szybka wizyta u lekarza, nagle z negatywnego testu taka wyraźna kreska po jednym dniu itp..

reklama
Do góry