Kasia11112
Zaciekawiona BB
Skąd pomysł ze okno może być moje?Jedyne co widzę to to, że masz brudne okna. Test jest zdecydowanie negatywny.
a wiec nie nie jest moje
Ps jestem w 5 tyg ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skąd pomysł ze okno może być moje?Jedyne co widzę to to, że masz brudne okna. Test jest zdecydowanie negatywny.
Udało się jestem w 5 tyg ciążyTesty ( nie wszystkie ) plytkowe czasem pokazują pod światło cień kreski, najlepsze są strumieniowe choć zdarzają się też i że one zawodzą, najlepsza jest beta, ale jak pisała pani wyżej na tym etapie kreseczka byłaby wyraźna. Powodzenia w dalszych staraniach ☺
I tu się mylisz jestem w 5 tygodniu ciążyTo jest kreska testowa... Test jest negatywny.
To jest kreska testowa. Kreska oznaczajaca ciaze powinna sie wybarwic. Okres nie musi byc zawsze taki sam.
mój organizm jednak dał znać ze coś się dzieje udało sięto ja już byłabym w setnej ciąży z takim wynikiem
Skoro 18.04 miałaś okres to na jakiej podstawie twierdzisz że jesteś w 5 tygodniu ciąży?I tu się mylisz jestem w 5 tygodniu ciąży
Hm pokaz test ciekawa jestem jak wygląda na tym etapie.Udało się jestem w 5 tyg ciąży
Hm pokaz test ciekawa jestem jak wygląda na tym etapie.
Skoro 18.04 miałaś okres to na jakiej podstawie twierdzisz że jesteś w 5 tygodniu ciąży?
Potwierdzone u lekarzaSkoro 18.04 miałaś okres to na jakiej podstawie twierdzisz że jesteś w 5 tygodniu ciąży?
Rozpulchniona macica? Czy coś innego? Zlecił badanie HCG i progesteronu? Miałaś krwawienie, więc powinien się specjalnie Tobą zaopiekować.Potwierdzone u lekarza
Rozpulchniona macica? Czy coś innego? Zlecił badanie HCG i progesteronu? Miałaś krwawienie, więc powinien się specjalnie Tobą
Określił to jako zagnieżdżenie zarodkaRozpulchniona macica? Czy coś innego? Zlecił badanie HCG i progesteronu? Miałaś krwawienie, więc powinien się specjalnie Tobą zaopiekować.