Kasia11112
Zaciekawiona BB
Ty tak twierdziszSkoro lekarz nie mógł nic zobaczyć na USG, to ja dalej pytam - na jakiej podstawie stwierdził, że to 5tc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty tak twierdziszSkoro lekarz nie mógł nic zobaczyć na USG, to ja dalej pytam - na jakiej podstawie stwierdził, że to 5tc?
PFff, to już nie pamiętasz,, co napisałaś pół godziny temuI tu się mylisz jestem w 5 tygodniu ciąży
Jak pisałam w jednym dniu to plamienie było trochę bardziej mocniejszeSzczerze to jestem w szoku że ten okres co opisalas od 18.04 to było plamienie implantacyjne. To może tłumaczyć że zdaza się tak że kobiety myślą że mają okres a tak naprawdę są w ciąży. Faktycznie można się pomylić. Gratulacje i życze bezproblemowej ciąży
To teraz tylko czekac na drugą wizyte aby zobaczyć zarodek z bijącym serduszkiemJak pisałam w jednym dniu to plamienie było trochę bardziej mocniejsze
Lekarz mówił ze może być za wcześnie na potwierdzenie ciąży ale zobaczył pęcherzyk i się udało
Zamazalam moje daneJakoś grubymi nićmi to szyte. Ciekawe jakim cudem lekarz coś dojrzał na usg i potwierdził. Bajki...
Taaaaa a świstak siedzi i zawija w te sreberka... Za wcześnie na potwierdzenie ciąży ale widział już pęcherzyk. No te dwie rzeczy się wykluczają. Mogłabyś wymyśleć lepszą historię. Skoro masz 28 lat i tyle czasu się starasz to powinnaś chociaż mieć jakieś pojęcie jak działa organizm kobiety i kiedy mozna cokolwiek zobaczyć na USG.Jak pisałam w jednym dniu to plamienie było trochę bardziej mocniejsze
Lekarz mówił ze może być za wcześnie na potwierdzenie ciąży ale zobaczył pęcherzyk i się udało
Dokładnie jestem taka szczeliwa nie mogę w to uwierzyćTo teraz tylko czekac na drugą wizyte aby zobaczyć zarodek z bijącym serduszkiem
Taaaaa a świstak siedzi i zawija w te sreberka... Za wcześnie na potwierdzenie ciąży ale widział już pęcherzyk. No te dwie rzeczy się wykluczają. Mogłabyś wymyśleć lepszą historię. Skoro masz 28 lat i tyle czasu się starasz to powinnaś chociaż mieć jakieś pojęcie jak działa organizm kobiety i kiedy mozna cokolwiek zobaczyć na USG.
Wiesz, ja też mogłabym wkleić jakieś zdjęcie z internetu. Po prostu ciężko uwierzyć w to co piszesz. Test wychodzi ledwo co pozytywny a lekarz już widzi pęcherzyk, który może okazać się pseudopecherzykiem. Na tym etapie raczej nie da się stwierdzić czy wszystko jest ok. A badalaś betę?Zamazalam moje dane
Trzymaj się cieplutko