Kochana ja jestem w stresie bo nie jestem gotowa na dziecko więc w odwrotną stronę… jestem tak spanikowana przed tymi wynikami, że już zauważam jakieś objawy jest mi tak gorąco i bardzo się stresuje. Kolejna sprawa, że pierwszy raz nie mam takich objawów mocnych PMS nie zawsze miałam ale bardzo mnie też boli jajnik, jestem mega zestresowana i mocno schudłam a miesiączki nie ma w sumie dzisiaj powinna być lub jutro. Wpadam w jakąś paranojęJeśli owulacja potwierdzona i jesteś 16 dni po owulacji to testy są wiarygodne. Jeśli beta będzie negatywna to niestety ale w ciąży nie jesteś.
Trzymam jednak kciuki, żeby beta okazała się pozytywna daj znać
reklama
pietraczkaa
Fanka BB :)
Aaaa okej to teraz rozumiemKochana ja jestem w stresie bo nie jestem gotowa na dziecko więc w odwrotną stronę… jestem tak spanikowana przed tymi wynikami, że już zauważam jakieś objawy jest mi tak gorąco i bardzo się stresuje. Kolejna sprawa, że pierwszy raz nie mam takich objawów mocnych PMS nie zawsze miałam ale bardzo mnie też boli jajnik, jestem mega zestresowana i mocno schudłam a miesiączki nie ma w sumie dzisiaj powinna być lub jutro. Wpadam w jakąś paranoję
Jeśli mocno schudłas to cykl może być trochę inny. Dobrze że zrobiłaś betę, będzie jedyna miarodajna. A jesteś pewna kiedy była owulacja ?
pietraczkaa
No niestety nie jest a jaki dziś dzień cyklu?Liczone według kalendarzyka w aplikacji flo więc to chyba nie jest 100% pewności
31 dzień cykluNo niestety nie jest a jaki dziś dzień cyklu?
pietraczkaa
To beta powinna być wiarygodna. Jeśli będzie poniżej 5 to w ciąży nie jesteś ale skoro testy też są negatywne to chyba nie ma co się martwić31 dzień cyklu
Kurde to dlaczego nie mam PMS-u? Jestem w bardzo dużym stresie przez to wszystko stąd też utrata wagi podejrzewam… testy zrobiłam dwa i negatywne. Myślisz, że na takim etapie wykryłyby cokolwiek? Boję się tych wyników dzięki, że mogę się tutaj wygadać
Mocno się zafiksowalam.. to prawda wiem że to nie pomaga wręcz przeszkadza. Niestety nie wszystko można mieć co się chce. Zmiany w naszym życiu mają nastać w ciągu kilku miesięcy (przeprowadzka do innego miasta), chciałam jeszcze zdarzyć.. jeszcze by się wtedy udało z pracą wykombinować na telepracę. A tak to chyba znów będziemy musieli odłożyć starania.. bo najpierw w nowym miejscu muszę znaleźć pracę itd . Mam 32 lata i chyba w takim wypadku muszę odpuścić posiadanie drugiego dziecka
Bardzo mi przykro. Ale moze znajdziecie jeszcze rozwiazanie, jesli by sie nie udalo. Nie trac nadziei. Jesli jeszcze macie kilka miesiecy to warto probowac. A tak poza tym jeszcze masz kilka dni, aby testy byly wiarygodne. nawet perfekcyjnie zdrowym parom, ktore wycelowaly wprost w owulacje udaje sie tylko w kilkudziesieciu procentach.
pietraczkaa
Stres też nie pomaga, poza tym nie jest duże opóźnienie a co do PSM to nie zawsze mogą być takie same objawy organizm może płatać figle. Powinno już być wiadomo czy beta negatywna czy pozytywnaKurde to dlaczego nie mam PMS-u? Jestem w bardzo dużym stresie przez to wszystko stąd też utrata wagi podejrzewam… testy zrobiłam dwa i negatywne. Myślisz, że na takim etapie wykryłyby cokolwiek? Boję się tych wyników dzięki, że mogę się tutaj wygadać
reklama
No nic czekam na wynik choć szczerze mówiąc chyba zaraz zejdę na zawał serca od rana nic nie jadłam dzisiaj mam jeszcze wizytę u ginekologa martwi mnie trochę ten jajnik bolący sama już nie wiem czy mam iść czy odwoływaćStres też nie pomaga, poza tym nie jest duże opóźnienie a co do PSM to nie zawsze mogą być takie same objawy organizm może płatać figle. Powinno już być wiadomo czy beta negatywna czy pozytywna