reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy, kłucie jajników

Mam nadzieję ;) dam znać jak się zakończyło. Brzuch mnie pobolewa od dwóch dni. A tu jeszcze trochę dni do okresu jest. Ale to pewnie moja psychika.. inne w tym cyklu jest to że w drugiej połowie cyklu zawsze bolały mnie piersi. Teraz ani trochę. Czy ktoś tak też miał ?

Wszystko, co opisujesz moze zwiastowac zarowno ciaze jak i okres. Znajda sie dziewczyny, co tak mialy i okazalo sie, ze zaszly w ciaze i takie, ktore tak nie mialy, a tez byly w ciazy. Ile kobiet, tyle objawow lub brakow objawow.

reklama
Źle wcześniej napisałam że wtorek lub środa. Miałam napisać środa lub. Czwartek. 14 lipca miałam okres. Więc wychodzi że dziś jest 23 DC.
No to beta jak najbardziej jeszcze może być negatywna. Jeśli masz cykle 27-28 dni a owulacje prawdopodobnie 14 dc to beta najbardziej wiarygodna będzie za 3-4 dni. Trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać 😊

reklama
Do góry