reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy, kłucie jajników

No nic czekam na wynik choć szczerze mówiąc chyba zaraz zejdę na zawał serca od rana nic nie jadłam :( dzisiaj mam jeszcze wizytę u ginekologa martwi mnie trochę ten jajnik bolący sama już nie wiem czy mam iść czy odwoływać :(
Iść. Niezależnie od wyniku bety , a tym bardziej jeśli będzie negatywna, niech zrobi USG i obejrzy macicę, jajniki będziesz spokojniejsza

reklama
Wydaje mi się, że był bo miałam dużo wydzieliny i to właśnie w te dni w których wyliczył mi kalendarzyk.
Kalendarzyk to tylko statystyka, nie przewidzi czy owu faktucznie była. Śluz i ból jajników tez nie świadczy o owu. Tak jak wyżej, może być cykl bezowulacyjny. Potwierdzić owulacje może tylko monitoring albo ciąża. Śluz i ból jej nie gwarantuje 🙂

Kalendarzyk to tylko statystyka, nie przewidzi czy owu faktucznie była. Śluz i ból jajników tez nie świadczy o owu. Tak jak wyżej, może być cykl bezowulacyjny. Potwierdzić owulacje może tylko monitoring albo ciąża. Śluz i ból jej nie gwarantuje 🙂
Tzn. Mnie jajnik teraz boli a powinnam mieć okres wczoraj lub dzisiaj i nie wiem czy się niepokoić bo testy wyszły negatywne i już sama nie wiem co myśleć

reklama
Tzn. Mnie jajnik teraz boli a powinnam mieć okres wczoraj lub dzisiaj i nie wiem czy się niepokoić bo testy wyszły negatywne i już sama nie wiem co myśleć
To twk naprawdę nie spóźnia Ci się okres. Jeśli owulacja się przesunęła to przesunie się również okres 🙂 spokojnie na wizycie wszystko będzie wiadomo 🙂

Do góry