To jest możliwe żeby aż tyle przesunęła się owulacja? myślałam, że to są odchylenia 2-3 dni ale nie tak długo … czekam jeszcze na ten wynik ale chyba zaraz zejdę ze świataTo twk naprawdę nie spóźnia Ci się okres. Jeśli owulacja się przesunęła to przesunie się również okres spokojnie na wizycie wszystko będzie wiadomo
reklama
Właśnie wróciłam z wizyty Pani powiedziała, że z jajnikami wszystko ok i, że na razie nie widzi podstaw żeby wysyłać mnie na badania hormonalne żeby wiedzieć kiedy była owulacja. Generalnie była niezbyt przyjemna Pani doktor :/ i powiedziała, że testy nie mają sensu w dniu miesiączki co o tym sądzicie dziewczyny?To ma USG to lekarz potwiedzi
pietraczkaa
Fanka BB :)
A kiedy mają sens?Właśnie wróciłam z wizyty Pani powiedziała, że z jajnikami wszystko ok i, że na razie nie widzi podstaw żeby wysyłać mnie na badania hormonalne żeby wiedzieć kiedy była owulacja. Generalnie była niezbyt przyjemna Pani doktor :/ i powiedziała, że testy nie mają sensu w dniu miesiączki co o tym sądzicie dziewczyny?
Powiedziała, że po tygodniu ale przecież wszędzie jest informacja, że już w dniu spodziewanej miesiączki powinien dać wiarygodny wynik. Nastraszyła mnie mega bo teraz będę kolejne dni się stresować …A kiedy mają sens?
pietraczkaa
No to niestety już nie wiem co napisać. Masz opis USG?Powiedziała, że po tygodniu ale przecież wszędzie jest informacja, że już w dniu spodziewanej miesiączki powinien dać wiarygodny wynik. Nastraszyła mnie mega bo teraz będę kolejne dni się stresować …
Nie nie robiła USG dostałam skierowanie ale to też mam iść za jakiś czas. Jeszcze czekam na betę dzisiaj mają być wynikiNo to niestety już nie wiem co napisać. Masz opis USG?
pietraczkaa
To skąd wie, jak pracują jajniki?Nie nie robiła USG dostałam skierowanie ale to też mam iść za jakiś czas. Jeszcze czekam na betę dzisiaj mają być wyniki
Wepchała palec i pomacała brzuch a mnie dalej w jajniku ciągnie.To skąd wie, jak pracują jajniki?
pietraczkaa
Skąd wy bierzecie takich lekarzy?Wepchała palec i pomacała brzuch a mnie dalej w jajniku ciągnie.
Aż strach się bać
Wyniki bety masz?
reklama
Nie mam jeszcze ale szczerze wizyta była okropna liczyłam na to, że zrobi to usg przecież miała możliwość. Czekam cały czas na ten wynik ale nie ma dam znaćSkąd wy bierzecie takich lekarzy?
Aż strach się bać
Wyniki bety masz?