reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy, kłucie jajników

To twk naprawdę nie spóźnia Ci się okres. Jeśli owulacja się przesunęła to przesunie się również okres 🙂 spokojnie na wizycie wszystko będzie wiadomo 🙂
To jest możliwe żeby aż tyle przesunęła się owulacja? 🤔 myślałam, że to są odchylenia 2-3 dni ale nie tak długo … czekam jeszcze na ten wynik ale chyba zaraz zejdę ze świata :(

reklama
To ma USG to lekarz potwiedzi
Właśnie wróciłam z wizyty Pani powiedziała, że z jajnikami wszystko ok i, że na razie nie widzi podstaw żeby wysyłać mnie na badania hormonalne żeby wiedzieć kiedy była owulacja. Generalnie była niezbyt przyjemna Pani doktor :/ i powiedziała, że testy nie mają sensu w dniu miesiączki co o tym sądzicie dziewczyny?

Właśnie wróciłam z wizyty Pani powiedziała, że z jajnikami wszystko ok i, że na razie nie widzi podstaw żeby wysyłać mnie na badania hormonalne żeby wiedzieć kiedy była owulacja. Generalnie była niezbyt przyjemna Pani doktor :/ i powiedziała, że testy nie mają sensu w dniu miesiączki co o tym sądzicie dziewczyny?
A kiedy mają sens?

reklama
Do góry