Każdy innej firmy, robione dzisiaj rano , okres mam teoretycznie dostac jutroNa jakich testach ?
reklama
malinowelove
Fanka BB :)
Ale nie widać testów. Wstawiłaś zdjęcia?Każdy innej firmy, robione dzisiaj rano , okres mam teoretycznie dostac jutro
Każdy innej firmy, robione dzisiaj rano , okres mam teoretycznie dostac jutroNa jakich testach ?
Bakemp89
Zaciekawiona BB
Ja widzę tylko cień drugiej kreski na pierwszym od lewej. Choć widać tam jakieś przebarwienia więc nie dokonać można stwierdzić tak że zdjec. No i pytanie po jakim czasie odczytywała wynikNie mogę wstawić jakiś błąd się pojawia
Bakemp89
Zaciekawiona BB
Zrobilam dziś betę z krwi...A czy test z krwi będzie już wiarygodny ?
pietraczkaa
Jeśli dobrze przeczytałam to jesteś 11 dpo, także beta powinna być miarodajna o ile oczywiście owulacja na pewno była tego dnia, którego zakładasz że byłaZrobilam dziś betę z krwi...
Nie mogę wstawić jakiś błąd się pojawia
Jak dla mnie to wszystkie sa zalane. Beta da ci odpowiedz.
Nel331
te testy są zalaneNie mogę wstawić jakiś błąd się pojawia
reklama
Bakemp89
Zaciekawiona BB
Mam nadzieję dam znać jak się zakończyło. Brzuch mnie pobolewa od dwóch dni. A tu jeszcze trochę dni do okresu jest. Ale to pewnie moja psychika.. inne w tym cyklu jest to że w drugiej połowie cyklu zawsze bolały mnie piersi. Teraz ani trochę. Czy ktoś tak też miał ?Jeśli dobrze przeczytałam to jesteś 11 dpo, także beta powinna być miarodajna o ile oczywiście owulacja na pewno była tego dnia, którego zakładasz że była