reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Teściowie

kinguś jechane było nie tylko po teściowych ale ogólnie po "życzliwych" członkach rodziny więc nie nyło dyskryminacji ;D

reklama
jeśli mowa o członkach rodziny to my mamy 2 ciotki męża do odstrzału :)

Takie egzemplarze to w zoo powinny być trzymane ...

Obie pracują w urzedzie skarbowym i wspolczuje ludziom, ktorzy do nich trafiaja jako petenci.

Już moje pierwsze oficjalne z nimi spotkanie nie wypadło najlepiej. Slub siostry meza i jakis wujek stwierdzil, ze wygladam lepiej niz jednej z nich corka a drugiej synowa ...
Wiec na starcie mialam minus. Na drugi dzien zmusily szwagierke do publicznego otworzenia kopert z kasa. I byly mocno zawiedzione, ze to nie od nich najwiecej kasy bylo ... My dalismy troche wiecej wiec zaraz byla obraza ...
Po naszym weselu tez probowaly wymusic otwieranie kopert publiczne, a dla mnie jest to niesmaczne i powiedzialam NIE.
W momencie, gdy zmienilam nazwisko i sie rozliczalam juz pod nazwiskiem meza sprawdzily ile zarabiam ... Oj zdziwily sie, jak im zagrozilam pozwem o ujawnianie moich dochodów. A haslo, ze one tylko w rodzinie o tym mowia, mam gdzies.
To sa siostry meza ojca i jak wpadaja w odwiedziny tesciowa dzwoni po pomoc. Przyjezdzaja niezapowiedziane na tygodniowa wizyte a wyjezdzajac jeszcze ogoloca tesciowej lodowke ..

Chwilowo sa na nas obrazone, bo o mojej ciazy dowiedzialy sie dopiero pod koniec 5 miesiaca ... Jak przypadkowo na jedna z nich wpadlismy w centrum handlowym, spojrzala sie na moj brzuch i sie zapytala " Co Ci sie stało??" maz odpowiedzial "asia wody sie opila i spuchla" ... Oczywiscie chwile pozniej druga ciotka dzwonila z zapytaniem "jak moglismy  jej nie poinformowac"

oj tak, nieraz mam na nią takiego nerwa, że nawet nie patrzę w jej stronę. Zachowuję się jak gówniara, ale Rafał twierdzi, że teraz mam do tego prawo :)

asioczek!! mamy wiartówkę, mogłabyś naładować solą, strzelić w tyłek i ..... spokój (zajmą się drapaniem, a nie waszymi sprawami :) )

Kinga obawiam się, że nawet drapiąc się , bedą nos wtykały nie tam gdzie trzeba. Ten typ tak ma a my staramy się nimi nie przejmować. Czasami tylko taką szpilę im wtykamy :) Oj lubimy z mężem pojechać po ciotkach :) >:D >:D

no tak takie egzemplarze to są najkochańsze jak się obrażą na śmierć, ale szczęście nie trwa wiecznie i niestety niezbyt długo zwykle takie fochy trwają

reklama
Asioczek....zajeb....ciocie ;D...przyznam szczerze poraz pierwszy słysze o publicznym otwieraniu kopert na weselu.....kazdy daje tyle na ile go stac...jest to troche niestosowne (moim zdaniem )....ale faktycznie....."ciocie czarownice" na stos !!!

Do góry