reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Teściowie

reklama
a moje mądre dziecko zostało dziś na spacerze napadniętę przez mamuchnę. a był na spacerze z moją mamą i sąsiadką. w pewnym momencie mamuchna stwierdziła, żeby Piotrek dałbuzi babci. to Piotrek dał buziaka mojej mamie.:tak::tak::tak::-):-)
więc moja mama mówi do Piotra, że to jejst też jegobabcia i żeby dał buziaka, a Piotrek zaczął krzyczeć nie nie nie nie i się odwrócił. dolałą oliwy sąsiadka, bo się pyta - a ja dostanę buziaka? a Piotrek dał jej buziaka.
powiem szczerze - mam nielada satysfakcję z tej sytuacji

potworze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ile bym dała, żeby u nas się tez coś takiego przytrafiło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień Teściowej — święto obchodzone corocznie 5 marca jako wyraz szacunku i wdzięczności synowej lub zięcia wobec teściowej lub świekry (por. nazwy relacji rodzinnych) za ich obecność, zainteresowanie i pomoc w wychowaniu dzieci, utrzymaniu wspólnego gospodarstwa domowego, rozwiązywaniu problemów itp.
Współcześnie nadal funkcjonuje stereotyp złej i nieznośnej teściowej, co widać m.in. w tematach licznych kawałów czy w motywach filmów. W Dniu Teściowej rodzina może zaprzeczyć takiemu stereotypowi, doceniając troskę teściowych o losy ich dzieci i ich współmałżonków.

azik - Ty mnie kobieto do zawału chcesz doprowadzić!!!:-p:dry: mało się nie przewróciłam jak to zobaczyłam

na szczęście z opisu wynika że moja to nawet z definicji nie jest teściowa - chyba, że wyrzucenie z dzieckiem na bruk i kontakt z wnukiem raz na rok można uznać za :
" obecność, zainteresowanie i pomoc w wychowaniu dzieci, utrzymaniu wspólnego gospodarstwa domowego, rozwiązywaniu problemów "

reklama
Moja tesciowa nagle stala sie miła a to wszystko za sprawa tego że mojego szwagra rzuciła narzeczona :dry: sprawa przykra bo chlopak jest naprawde ok ale ona dzieki temu jakos milej mnie traktuje ale mnie juz nic nie zmieni mojego stosuku do niej jaki sama sobie wyrobiła :-p

reklama
Do góry