reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Teściowie

koszmar
jeśli nie chcesz to nie pisz ale moze bedzie ci latwiej sobie z tym poradzisz jeśli sie wyżalisz
ja zawsze lubie tu na moją ponajezdzac az mi lepiej sie robi

ale to z tym telefonem to doprawdy przegiecie

reklama
na ten weekend co bedzie jedziemy do tesciow musze juz sie uzbroic psychicznie i cwiczyc opanowanie zeby przypadkem nie wybuchnac :) :) :) Ciekawe co tesciowa tym razem wymysli OJ bede musiala miec duzo cierpliwosci

Kasiula, Kaska76 ale wredne babska te wasze "mamuchny". Mi się chyba udało swoją trochę wychować. Nie poucza mnie już bo wie że i tak zrobię po swojemu. No i teraz przed wizytą najpierw dzwoni i pyta czy mogłaby się wnuczką trochę zaopiekować. Jak widać nauka nie poszła w las.

Kaska co za wstretny babsztyl!!!! ja tak jak juz ktoras z dziewczyn napisala juz nigdy bym jej nie odwiedzila ale bardzo dobrze ze maz jest po Twojej stronie.

kasiula ja z moja pewnie takie same bede miala przeboje :( . za dwa tygodnie lecimy do Pl i az sie boje odwiedzin u tesciowej albo tesciowej....

moja wczoraj jak zajechaliśmy na kawę namawiała nas, żebyśmy zostali dłuuużej (najpelpiej na noc). Ale uparliśmy się, żeby pojechać do domu i jak wychodziliśmy, mówi do nas: dzieci, przyjeżdżajcie częściej, chociaż na chwilę!!! ". zrozum tu babkę...

oczywiście ja się wypowiedziałam, że jak przyjeżdżamy na chwilke, to jest źle, bo nie na dwie chwilki... ::)

8) 8) 8)

nie wiem czy Wy też, ale ja jestem bardzo uczulona na "spieszczanie" i piskliwy ton do Karoliny.
umówiliśmy się z Rafim, że jak moja mama będzie wpadała w "trans" to ja jej zwrócę uwagę, a Rafał swojej... znajomym-pierwsze z nas ::0
i wczoraj oczywiście też była akcja. Karolina śpiąca, trze oczka, Rafał wychodzi z nią, przechodzi koło teściówki, a ona: idziesz PAć? (nie zjadłam S ::) ) Rafał na to: idzie, ale spać!!!

Może ja jakaś nadwrażliwa jestem, ale bardzo nie lubię jak ktoś pieści się do dzieci. Sama rozmawiam z cudzymi dziećmi jak z dorosłym (takim tonem), i z Karolą też... :)

Kolejny "mądry" pomysł (to dotyczy mojej teściowej i Rafała teściowej też ::) )
Karola u babci na ręku. Babcia podchodzi do np. któregoś wujka i mówi: KOPNIJ WUJKA!!! i rusza nóżką Karoli i "kopie" wujka!!! wrrrr. Nie cierpię tego.

nooo, koniec na raie :)

reklama
KingaP pisze:
8) 8) 8)

nie wiem czy Wy też, ale ja jestem bardzo uczulona na "spieszczanie" i piskliwy ton do Karoliny.
umówiliśmy się z Rafim, że jak moja mama będzie wpadała w "trans" to ja jej zwrócę uwagę, a Rafał swojej... znajomym-pierwsze z nas ::0
i wczoraj oczywiście też była akcja. Karolina śpiąca, trze oczka, Rafał wychodzi z nią, przechodzi koło teściówki, a ona: idziesz PAć? (nie zjadłam S ::) ) Rafał na to: idzie, ale spać!!!

Może ja jakaś nadwrażliwa jestem, ale bardzo nie lubię jak ktoś pieści się do dzieci. Sama rozmawiam z cudzymi dziećmi jak z dorosłym (takim tonem), i z Karolą też... :)

Kolejny "mądry" pomysł (to dotyczy mojej teściowej i Rafała teściowej też ::) )
Karola u babci na ręku. Babcia podchodzi do np. któregoś wujka i mówi: KOPNIJ WUJKA!!! i rusza nóżką Karoli i "kopie" wujka!!! wrrrr. Nie cierpię tego.

nooo, koniec na raie :)
oj ja mam ten sam problem z moją teściową

Do góry