reklama
Ale o jakim mleku piszesz? Jeżeli kobiece to ono powinno być podawane w temperaturze pokojowej. Jeżeli o mm to ono ogólnie nie może długo stać rozrobione. Max 1-2 h.
Kobiece mleko nie musi byc podawane w temperaturze pokojowej mozna je podgrzac w kapieli wodnej jak najbardziej.
jasani
Fanka BB :)
Ok, ale do tego nie jest potrzebne termoopakowanie. Ono nie podgrzeje mleka. Źle napisałam, że powinno, może być podawane.Kobiece mleko nie musi byc podawane w temperaturze pokojowej mozna je podgrzac w kapieli wodnej jak najbardziej.
Lady Loka
No tak, ale jak pogrzejesz, a potem idziesz na spacer i bierzesz butlę ze sobą, to się termoopakowanie przyda, no nie? albo jak bierzesz butlę na wyjście do lekarza.Ok, ale do tego nie jest potrzebne termoopakowanie. Ono nie podgrzeje mleka. Źle napisałam, że powinno, może być podawane.
Widziałam z canpola fajne, ale temat jeszcze przed nami
G
gość2.14
Gość
Najbardziej polecam z canpola majace w środku styropian, trzymają ciepło najdłużej. Samą gorąca wodę do 4 godzin, mleko to ja max trzymałam do tych 2h tak jak zalecane.
jasani
Tak,ale takie mleko też długo nie może stać. Ja nie jestem w ogóle fanką tego typu urządzeń. Kupiłam jeszcze jak byłam w ciąży i ani razu nie użyłam. A tym bardziej do mm.No tak, ale jak pogrzejesz, a potem idziesz na spacer i bierzesz butlę ze sobą, to się termoopakowanie przyda, no nie? albo jak bierzesz butlę na wyjście do lekarza.
Widziałam z canpola fajne, ale temat jeszcze przed nami
Lady Loka
może stać na tyle, żeby iść na spacer albo do lekarza. Można świeżo odciągnięte dać do butli i do termoopakowania, to może stać do 4h.Tak,ale takie mleko też długo nie może stać. Ja nie jestem w ogóle fanką tego typu urządzeń. Kupiłam jeszcze jak byłam w ciąży i ani razu nie użyłam. A tym bardziej do mm.
reklama
Artemida90
Zawsze dawałam wrzątek do termokubka plus zimna przegotowana woda i porcje mleka w pojemniczkach. Wszystko w torbę i spacerek.