reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

madlen gratki! Twój Antek, mój idol ;) Ja spotkałam dziś znajomych z kursu rodzenia, są już 10 dni po terminie i ich synek teraz waży 3500, także Antoni kawał chłopa :tak: leż dalej, aby za szybko nie "wypadł" ;-)

Ja odebrałam wyniki badań, na szczęście wszystko w normie, żadnego białka, cukru w moczu, uff.

reklama
dziękuję wszystkim :-Da w ogóle po tym teatrze w niedziele się przeziębiłam i mam katar okropny... zatkana cała lewa strona razem z uchem... a wszytsko dlatego że za mna siedział jakiś koleś który ledwo zipał i cały czas kasłał nie zatykając ust i smarkał :baffled: za to dziś odebrałam wyniki morfologii i nie mam anemii, jupi!!! :-D za to w moczu bakterii dużo, ale podobno sie ich nie leczy... zresztą chemii już mi wystarczy na kilka lat - tyle sie nałykam w tej ciąży ;-)

neska
jutro będzie 35 skończonych tygodni :)
lil oj ciężko ;P dlatego liczę, że się Antoś nie przekręci już przez ten tydzień i będzie to cc... inaczej sobie nie wyobrażam :p

U tych znajomych, co ich dziś spotkałam Młody obrócił się dopiero w 37 tc, ale był wtedy ciut mniejszy niż moja Maria teraz.
Madlen myślę, że nawet jeśli Antoni zdecyduje się ustawić głową w dół to jego waga i Twoje problemy z miednicą/kręgosłupem o ile dobrze pamiętam wykluczą poród sn.

I nawet jak ciężko, to jednak taki ciężar można nosić, nie? ;) U mnie też coraz ciężej, ale 3 kilo chyba jeszcze nie mamy :tak:

Gratuluję braku anemii, trzymam kciuki za szybkie zwalczenie przeziębienia :tak:

madlen Rzeczywiście duży facet ;) Jeśli chcesz cc to trzymam kciuki żebyś taki właśnie poród miała. No i troszkę zazdraszczam, że już masz tak blisko porodu :rolleyes2:

Mnie lekarka ostatnio powiedziała, że obym tylko wytrzymała min do końca listopada, bo różnie z tymi kośćmi może być. Mam nadzieję, że się uda i już nie mogę się doczekać malutkiej :rolleyes:

witam :-)
ludzilam sie,ze moje wyniki co do cukrzycy ciazowej sa OK ,ale niestety nie :no::-:)-(
przed chwila mialam tel.ze szpitala,ze jeden wynik jest podwyzszony................:-(nie wiem o co kaman,dowiem sie jutro,bo juz sie tak zdenerwowalam,ze przez tel nic nie slyszalam...
wizyte mialam miec w srode,ale przelozyli mi na jutro....nie dosc ,ze konflikt serologiczny to teraz jeszcze cukrzyca ciazowa...jestem zalaman,az wyc mi sie chce :-:)-(
dlaczego tyle zlego na raz w jednej ciazy ??...a wszystko szlo tak ladnie....
mam nadzieje,ze juz nic zlego nie bedzie i moja Pysia urodzi sie cala i zdrowa...:tak:;-)

reklama
Do góry