reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Ja wczoraj byłam na spotkaniu z położną, zmierzyła brzuch, ciśnienie 120/70, posłuchaliśmy serduszka (bije jak dzwon):tak:. Powiedziałam jej o moim bólach podbrzusza i skierowała mnie na badanie KTG, które ciężko było zrobić na początku bo Mały uciekał i nie chciał sie dać zbadać no ale jakoś się udało i decyzja była taka, że musi zobazyć mnie lokarz bo wykres wyszedł niezbyt - skurcze. Czekałam z jeszcze dwoma paniami 5 godzin :szok:aż wreszcie mnie zbadała lekarka, wymacała, zajrzała do środka i powiedziałla, że mam brać leki przeciwbólowe (paracetamol):szok:,odpoczywać dużo bo to są niby normalne bóle bo ciężkie mam dziecko. W domu byliśmy o północy :no:

5 GODZIN CIĘZARNA KOBIETA CZEKA NA LEKARZA!!!:szok: SKANDAL:wściekła/y:

Moja pierwsza wizyta w poradni cukrzycowej trwała od 7 rano do 13 prawie :cool2: nie mówiąc o tym, że czekałam na nią prawie miesiąc.

Asia, jak ciężki jest mały? U mnie też brzuch pobolewa ostatnio, zwłaszcza wieczorem mi ciężko, ale jeszcze żadne KTG nie wykazało skurczy.

Liwus nei pomoge,bo nie wiem :sorry2:
najlepiej zazdwon do lekarza i zapytaj ;-)
Bulkasia no tutaj neistety w szpitalu sie czeka ...i nie ma znaczenia,czy to kobieta w ciazy czy male dziecko..swoje trzeba odsiedziec :tak:
ja po badaniu na krzywa cukrowa ,nie bylo tak zle a teraz czekamy na wynik :tak:

reklama
Do góry