reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Dziewczyny miestety w uk to jest cudowny lek i niewazne czy dla ciężąrnej czy dziecka na gorączkę,tutaj go wszyscy stosują. Gdyby nie pomagał mam brać Codamol (lek przeciwbólowy). Jak narazie nie brałam żadnego, za 2 tyg. będę w pl u mojego ginka to sie go zapytam.:tak:

hej:) byliśmy dziś na wizycie: Antoś waży 3630g (+/- 500g) ale przez miesiac przybyło mu ponad 1kg :p niestety zrobiło się rozwarcie na palec... (jak to przeliczyć na cm????) posiew na gbs pobrany, połozenie dalej miednicowe... serduszko dzis ginka badała i wszystko ok. nastepne usg mede miec 29 rano bo na kwalifikacje do cc musze miec jak najświeższe... powiedziała ze ta szyjka moja szybko postepuje wiec jeszcze min tydzien mam lezec mam dyspense na 200m spaceru dziennie , hurra:-D
i to chyba tyle :) własciwie to jestem zadowolona...

Madlen cudne wiesci;-) rozwarcie na palec to chyba 1 cm;-)ja sie nie dziwoe tej Twojej szyjce skoro Antos juz tyle wazy:szok::-D:-D:-D no i tym bardziej, ze ulozenie posladkowe, wiec pcha ile wlezie;-)

OooooMmmmmGgggg!!! ile waży???!!!!:szok::szok: Czym Ty go karmisz?:-D:-D
super gratulacje!!!!! i dzięki bogu cc bo Antoś na pwno 4 kg przekroczy:-D a rodzić takie duże dziecko i to pierwsze to nie lada wyzwanie:tak:

reklama
Do góry