reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
hej ja tez po wizycie dzis. z szyjką jest odrobinkę lepiej bo 2mm więcej, Ginka kazała powoli wprowadzać aktywnosc i obserwować się przy tym bo lepiej sie zrobilo jak praktycznie caly czas lezałam przez 2 tyg (poza wyjsciem na badania) więc nie wiadomo jak będzie gdy zacznę chodzić. Antonio waży 2200g i dalej siedzi pupą na szyjce. Gin powiedziała że jest male prawdopodobieństwo żeby sie przekrecił bo juz ma mało miejsca... poza tym cesarka na 80% po skończonym 38tc. jeszcze musze stanąc na kwalifikacji przed ordynatorem szpitala w 36tc ;)

pozostałym wizytującym dziś gratuluję dobrych wieści i zdrowych maluszków. Oby tak dalej :D

4madlen ciesze sie,ze z twoja szyjka wsio si ;-)
spory jest twoj synek :szok:,to nam sie duze dzieci trafily :-D ciekawe jaka beda mialy wage urodzeniowa ...
a smyk moze jeszcze sie odwroci ..;-)

ale duze juz wasze dzieciaczki, ja bylam w zeszlym tygodniu na wizycie i maly wazy okolo 1300 i tez jeszcze nie przekrecony ale ma jeszcze czas :tak:

Witaj Kessi,
gratuluję córeczki (2:1 dla radomskich dziewczynek :-D)

Ja po KTG i kontroli u diabetologa, Maryś pod aparatem dziś na śpiucha, ale w końcu się ocknęła ;) mówią że zapis prawidłowy.
Cukry się podobały, mam się mierzyć dalej, dalej przestrzegać dietki ale łazić ile mogę i wtedy śmiało mogę zjeść coś na słodko, jupi! Cieszę się bo dziś do cioci na imieniny idę, ona zawsze ma same łakocie :D Najważniejsze że nie muszę insuliny, uff. Kolejna kontrola u diabetologa za miesiąc, wtedy zrobi mi usg i całe badanie u siebie. A na ktg dalej mam jeździć co tydzień.

reklama
Do góry