reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

Vivienne, 4madlen, Betiks i wszystkie które pominęłam - super, że wizyty udane i wyniki satysfakcjonujące
4madlen nie wiedziałam że szyjka może się jeszcze wydłużyć, ale dobrze, że nie ma pogorszenia. I jaka duża ta Twoja dzidzia! Moja Zuzia to się urodziła z wagą 2550 w 38 tc :szok:
Ja też po wizycie dzisiaj zadowolona generalnie. L4 do 8 października, brzuch miękki, szyjka trzyma. Tylko że dalej nie tyję :wściekła/y: Ostatnio mnie tam ważyli 18 dni temu to od tego czasu przybyło mi tylko 200 gram :angry: Już nie wiem co jeść, mąż mówi że mnie będzie słodyczami zapychać. Ja stawiam na mleko w proszku z dodatkiem kakao, bo samo mleko ma dużo kalorii, no ale jem od paru dni parę razy dziennie i jakoś efektów nie widać... Moja dzidzia za to tak ruchliwa ostatnio, że dzisiaj nawet położną skopała, kiedy mierzyła tętno detektorem :-D W piątek III prenatalne usg, czekam niecierpliwie

reklama
Anka gratuluję udanych wieści i ruchów maleństwa, czy tylko moje takie leniwe? :(

I tak, szyjka może się wydłużyć, moja przez wakacje dostała 0,5 cm :D faktycznie prawie nic wtedy nie robiłam :sorry:

Kłuli mnie 4 razy... moje magiczne niewidoczne żyły:baffled: Morfo i mocz mam prawie idealne... toxo ujemna... a z glukozy jestem w sumie zadowolona:-D wyjdzie na to, że na ten czas nadal trzymam się daleko od insuliny... choć zobaczymy co powie lekarz

Ja też po wizycie, niestety usg nie miałam, dopiero 15.10 :-(
Wyniki jak najbardziej w porządku, szyjka sie nie skraca czyli jest ok. Położna jak przykładała mi głowice żeby posłuchać tętna usmiała sie bo akurat w tym momencie mała tak ją kopneła ze az sie wystraszyła

gratuluje wizyt i kciuki za kolejne ;-)
my mamy wizyte za tydzien w srode,nast.12.10. a co dalej to jeszcze nie wiemy :-)
niech te nasze dzieciaczki rosna zdrowo :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry