reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
hej ja tez po wizycie dzis. z szyjką jest odrobinkę lepiej bo 2mm więcej, Ginka kazała powoli wprowadzać aktywnosc i obserwować się przy tym bo lepiej sie zrobilo jak praktycznie caly czas lezałam przez 2 tyg (poza wyjsciem na badania) więc nie wiadomo jak będzie gdy zacznę chodzić. Antonio waży 2200g i dalej siedzi pupą na szyjce. Gin powiedziała że jest male prawdopodobieństwo żeby sie przekrecił bo juz ma mało miejsca... poza tym cesarka na 80% po skończonym 38tc. jeszcze musze stanąc na kwalifikacji przed ordynatorem szpitala w 36tc ;)

pozostałym wizytującym dziś gratuluję dobrych wieści i zdrowych maluszków. Oby tak dalej :D

4madlen ciesze sie,ze z twoja szyjka wsio si ;-)
spory jest twoj synek :szok:,to nam sie duze dzieci trafily :-D ciekawe jaka beda mialy wage urodzeniowa ...
a smyk moze jeszcze sie odwroci ..;-)

ale duze juz wasze dzieciaczki, ja bylam w zeszlym tygodniu na wizycie i maly wazy okolo 1300 i tez jeszcze nie przekrecony ale ma jeszcze czas :tak:

Witaj Kessi,
gratuluję córeczki (2:1 dla radomskich dziewczynek :-D)

Ja po KTG i kontroli u diabetologa, Maryś pod aparatem dziś na śpiucha, ale w końcu się ocknęła ;) mówią że zapis prawidłowy.
Cukry się podobały, mam się mierzyć dalej, dalej przestrzegać dietki ale łazić ile mogę i wtedy śmiało mogę zjeść coś na słodko, jupi! Cieszę się bo dziś do cioci na imieniny idę, ona zawsze ma same łakocie :D Najważniejsze że nie muszę insuliny, uff. Kolejna kontrola u diabetologa za miesiąc, wtedy zrobi mi usg i całe badanie u siebie. A na ktg dalej mam jeździć co tydzień.

reklama
Do góry