reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Temat wózkowy :)

reklama
Można się skontaktować ze sprzedawcą żeby wystawił ponownie ten produkt, często sprzedawcy się na to zgadzają, albo trzeba mieć nadzieję że jak się zakończy ta aukcja to rozpoczną kolejną z tym samym przedmiotem w tej samej (nie wyższej) cenie.

a my zastanawiamy sie nad takim wózkiem Smiki, Wózek 3w1, kolor Navy-Blue - Smiki - Świat niemowlaka - Smyk.com
jest to jakaś nowość dostępna tylko w smyku. W związku z zerowym doświadczeniem w tej kwestii proszę o pomoc. Dodam tylko, że mieszkamy poza miastem, gdzie nie wszystkie drogi są równiutkie. Poza tym wózek jest lekki, łatwo się składa i ma przekładana rączkę na czym mi bardzo zależało.

Co do wózków marzył mi się 3 w 1 i teraz wiem ze jak bym miała tylko dla jednego to wózek głęboki na początek a później zainwestować w spacerowke dobra i cenowo wyjdzie pewnie tak samo choć rozłożone w czasie nawet ten pierwszy używany bo są praktycznie jak nowe.

mamusia synka - właśnie na ebay-u go oglądałam i zastanawiałam się nad nim...nawet ładny jest. Wiesz już coś o nim czy warto się nim zainteresować?

ozila - ja bym chciała Stokke, ale mojemu facetowi się nie podobają, mówi, że takie dziwaczne są. Jakbym się mocno uparła to by w końcu poszedł na moje, ale pytanie czy on nie ma za małego "kosza"...chociażby na jakieś zakupy...? No i na polskie drogi...kurcze mam dylemat, bo wózek sam w sobie jest mistrzowski, a używki są w kuszących cenach. Ma ktoś go może tu na forum...?

Co myślicie o tym? Wózek Abc Design Mamba Głęboko Spacerowy - Ceneo.pl
Abc Design Mamba widziałam filmik, świetny jest, ale opinie takie sobie..ktoś coś o nim może wie?
Moje główne priorytety to aby wózek był lekki, mały po złożeniu i miał ładny design ;-) Zastanawiam się też nad Quinny, bo są na prawdę ładne...

Ewa86 mam pytanie odnośnie wózka:tak:
Dokładnie adapterów, czy do nich pasuje każdy rodzaj maxi-cosi? Bo gdzieś przeczytałam, że tylko Peble i cabriofix.

reklama
Mam pytanie. Lepiej kupic wozek 3w1? Czy np. sam głęboki za ok 400-500 zl i po roku wtedy spacerowke? Wtedy się tak finansowo chyba nie odczuje...
Już sama nie wiem ;/
Akola jakie lepsze? Pompowane?

Do góry