Moniczko - moja imienniczko, zależy jak kto na to patrzy, dla mnie najważniejsze w wózku to to aby ładnie i fajnie wyglądał, bo lubię ładne rzeczy i jak mam z nim codziennie chadzać to wolę z czymś co cieszy moje oko Za dużo rzeczy w życiu kupowałam ze względu na funkcjonalność, a potem patrzyłam na nie i myślałam "no fajnie, rzeczywiście jest funkcjonalne, ale za ładne to to nie jest"
reklama
monika2412
Fanka BB :)
Monius he no fakt ale stwierdzam ze nie ma ideału wózka a trochę ich miałam
nikusiaa85
Mi sie podobaja Bebetto Nico plus, albo Baby design Lupo
monika2412
Moniuś ja miałam 2 wózki nie określonej marki albo to tak dawno było ze nie pamiętam potem parasolka zwykła która się złamała parę razy grr dla syna kupiłam wózek firmy też nie pamiętam ale z tańszych po 3 miesiącach sprzedałam i kupiłam tako sportster czy jakoś tak i to była spacerowka super nie do zdarcia i ciepła wygodna i nic się nie psuło. Zakupiłam tako laret wielka porażka nie polecam nikomu chyba że wersje z gondola jest ok zakupiłam spacerowke espiro magic totalna porażka nie polecam nikomu i drogi. teraz jest City select testujemy prawdziwy test będzie jak się Michał urodzi
W Quinny niestety minusem jest to, że w dużej mierze płacisz za markę, ale...wózki podobno nie do zdarcia. Ja patrzę na używki Quinny, ale szukam lekkiego, z tego co się orientuje to Speedi akurat do tych lżejszych nie należy, ale fajny jest i też rzucam na niego okiem. Na dzień dzisiejszy moimi faworytami są Cadet Navington, Quinny, Joolz, Stokke.
19ania90
muniuś moim faworytem jest też navington cadet.... i chyba go kupie.... bo ja wybredna jestem co do wózków.... dla mnie musi być mały i zgrabną mieć spacerówke
reklama
Dziewczyny,
zna któraś z Was może ten wózek:
Sprzedam wózek Makalu 4 Quatro Poznań Grunwald • Tablica.pl
Wolałabym coś w brązach i beżach... ale czas się kurczy trzeba coś kupić ;-)
-----
Szukam dalej.
Teraz dla odmiany takie cudo mi wpadło w oczy.
http://tablica.pl/oferta/wozek-3w1-europa-lux-firmy-implast-ID3oc0D.html#2abcf258be
zna któraś z Was może ten wózek:
Sprzedam wózek Makalu 4 Quatro Poznań Grunwald • Tablica.pl
Wolałabym coś w brązach i beżach... ale czas się kurczy trzeba coś kupić ;-)
-----
Szukam dalej.
Teraz dla odmiany takie cudo mi wpadło w oczy.
http://tablica.pl/oferta/wozek-3w1-europa-lux-firmy-implast-ID3oc0D.html#2abcf258be
Ostatnia edycja: