mysle,ze nic sie nie zmieni
Twoj tata jest uprzedzny do dziewczyny i tyle
masz 18 lat,rodzine i musisz stanac w obronie swojej rodziny! nie moze byc tak,ze tata kocha wnuka,ale nienawidzi kobiety ktora go urodzila! to chore!
Twoj tata chcial dziewczyny z dobrego domu,nie udalo sie,zycie! czy ty jestes jedynakiem?? bo zachowanie ojca odbieram bardzo zaborczo wobec ciebie
jesli mama akceptuje dziewczyne,tzn.ze ona jest ok :-) rodzice chca wam pomoc? super,ale musza zrozumiec (tata),ze jestes juz doroslym mezczyzna i moga wam pomogac,ale nie sie wtracac w wasze zycie
moja kolezanka wyszla za maz,tesciowa jej nienawidzi,nienawidzila przed slubem i nie nawidzi po slubie
jej tesciowa marzy,modli sie by jej syn sie rozwiódł z moja kolezanka
sytuacja bardzo chora
kolezanka ma nerwice przez tesciowa,objawiajace sie strasznymi bolami roznych parti ciala
w dodatku tesciowa nie nawidzi i nie akceptuje rodziny mojej kolezanki,wiec sytuacja identyczna jak u ciebie
powiem tylko jedno- NIC SIE NIE ZMIENI,musisz tylko tacie przemowic do glowy,ze to twoje zycie,twoj wybor i ze ma skonczyc z ta nie akceptacja,bo to nie zdrowe dla dziecka-ono teraz tego nie rozumie,ale dzieci sa madre
powodzenia!