reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Igorek u nas wszystko w porządku , pogoda dzisiaj byle jaka ale nie padało więc to najważniejsze :-)
wczoraj robiłam krokiety i miałam na dzisiaj obiad z głowy ;-) a jutro jedziemy na obiad do teściów z okazji dnia dziecka każdy sobie mógł wybrać co mu pasuje
arwen u mnie bez rolet to byśmy nie pospali bo powoli nadchodzą białe noce i generalnie ściemnia się po 24 :tak:
my chrzciny robiliśmy na podzamczu i Kuba siedział albo u nas na kolanach albo sobie smacznie chrapał w wózku :-) , a alkohol był dopiero w domu dla tych co się im chciało do nas przyjechać

reklama
Igorekkk mój mały grzeczny. Co prawda budzi się o 4 nad ranem i chce przytulania ale widocznie tak musi być :D Jutro wybieramy się do Krakowa we trójke bo musze załatwić sprawy na uczelni, żłożyć prace oddać indeks ustalić termin obrony... Zobaczymy jak mały to zniesie :) Poza tym nic się nie dzieje Pogoda do D... za przeproszeniem Nie ma nawet jak wyjść na spacer i podobno tak ma być do końca tygodnia Oby wątok nie chciał wylać... A no zapomniałabym :D chodze codziennie na siłownie chociaż momentami nie chce mi się ale się zmuszam W sumie najgorzej jest dojechać.
Dostaliśmy też zaproszenie od prezydenta tarnowa na jakieś spotkanie w sali lustrzsanej jako że Kamilek urodził się w jubileuszowym roku. Ja to mówie mężowi że prezydent chyba daje premie pracownikom za wymyślanie powodó do spotkań w lustrzanej bo co chwile coś się tam dzieje
Arwen ja też się zastanawiałam co będzie z małym w lokalu ale spał grzeczniutko w wózeczku Też sie zastanawiam co u Violki Ja jak czekałam na cesarke to leżała ze mna dziewczyna któa była w podobnej sytuacji do Violki ib trzymali ją chyba z tydzień zanim postanowili coś zrobić

Tonka ,to Ty masz luksus jak mały Ci sie budzi dopiero o 4 nad ranem:-).Mój jak już pisałam budził sie co 2 godziny :surprised:.a jak się budzi o tej 4 to nie chce jeść??
Podziwiam za chodzenie do siłowni :cool2:bo ja bym siły na to nie miała ,za to kupiłam sobie płytę z cwiczeniami i sobie w domku ćwiczyłam :cool2:.

Arwen-to fajnie ze u Was ok ,i mam nadzieję że się rolety sprawdzą :-).Spoko dasz radę bez męża :-)ja mojego też nie mam już prawie dwa miesiące ,nie ukrywam że jest ciężko ale można się przyzwyczaić ;-).Choć chyba zmieni prace i będzie pracował na miejscu z czego bardzo się cieszę :-)

AniaSm- to tak jak u nas z tą pogoda do bani :no:.Mhh krokiety mniam ,jak ja dawno ich nie jadłam ale mi smaka narobiłaś :rofl::rofl::rofl:.

a jeśli chodzi o chrzciny to ja miałam Mimozie koło stacji autobusowej ,i nie narzekam ,jedzenie ok .A mały był w wózku ,albo Go ktoś nosił .był bardzo grzeczny.Mi by się chciało robić chrzcin w domu ,zresztą nawet nie miała bym gdzie.;-)

Igorekkk mój też się budził co 2 godziny a teraz si,ę budzi co 3 a jak się budzi o czwartej to chce jeść a później chce żeby się nim zająć :)

Witam was dzisiaj wybralismy sie z siostra i naszymi dzieciakami do Prominnego zamku, Patiemy sia strasznie podobalo bo bylo strasznie duzo dzieci, bawil sie troche w basenie z pileczkami

Igorekk troche sie boje jak to bedzie maz duzo mi przy malym pomagal, usypial go wieczorem i razem kapalismy, mielsismy wszystko zgrane. nie wiem jak to bedzie bez niego bo maly po kapaniu strasznie placze jak go ubieramy, wiec zawsze robilsmy wspolnie zeby szybko go ubrac. Czy wasze dzieci tez placza jak je sie ubiera bo moj czasem wrzeszy strasznie.

A co do spania to Patryk na poczatku budzil sie co jadl co 3 godz od poczatku a w ncy przesylpial 4-5 gordz. a teraz ostatni posilek je kolo 20-20:30 a budzi sie kolo 7-8

Cześć dziewczyny :-)

Tonka czyli standarcik z Twoim maluszkiem ,mój tez tak robił ,tylko jak sie obudził dałam mu pierś i nie chciałaspać to Go zostawiałam ,przy sobie po prostu sobie leżał obok mnie ,ale ja go nie bawiłam on sobie po prostu leżał :-)na szczęście nie płakał ,i potem jak mu sie znudziło to zasypiał :-).No ale każde dziecko jest inne.Powiem Ci że dzieciaki to sa takie małe cwniaczki :-),uwielbiaja jak sie nimi mama czy tata zajmuje :rofl2:

Arwen ,szczerze Ci powiem że na początku bedzie Ci trudno :-(bo tak jak piszesz wszystko robiliście razem a teraz będziesz musiała to robić sama ,i troszkę Ci zajmie zanim sobie to wszystko pukładasz ,ale dasz rade ,:-).A jak długo Go nie będzie ??Przyzwyczaisz sie i bedzie ok zobaczysz:-).A co do ubierania to trudno mi coś powiedzieć :confused:bo mój nie płakał przy ubieraniu .Może po prostu jest mu dobrze w kąpieli i nie chce wychodzić ;-).

AniaSm bardzo proszę o meldunek ,co u Was ??:cool2::rofl2::rofl2:

Ania21-Ciebie tez sie to tyczy :cool2::rofl2::rofl2:

A nasz a Wiolcia to pewnie juz po wszystkim ,:-)ciekawe co u niej :-).

U mnie ,Igi chory troche ide do lekarza bo ma gardło czerwone i brzydko kaszle :wściekła/y:.

Cześć :-) U nas wszystko dobrze , Nikuś ladnie spi dzis przespał w nocy 12 godzin jestem z niego dumna :)))) ... Dalej pracujemy nad ząbkami , najgorzej jest wieczorem chyba w tedy go najbardziej boli bo nie moze twardo zasnąc , wkłada raczki do buzi i popłakuje .... Teraz czekamy na ciocie chrzestną Nikuśia , wczoraj nie dała rady przyjechać a mały miał imieniny no i dzień dziecka był :) ;-)

Ania21- fajnie że u Was ok :-)12 godzin snu malucha tylko pozazdrościć:-).Oby tak dalej.

Masz racje jesli chodzi o zęby,mi kiedyś lekarka powiedziała że podobno najbardziej zęby dają znać w nocy ,mój Igi tez własnie na noc najbardziej płakał no i w nocy:eek:ale to już był staraszny płacz:-(.Tak wogóle to wcześnie mu te ząbki wychądzą:-).Miłego plotkowania z ciocią :rofl::-)

A ja po lekarzu ,narazie mamy syrop na kaszel wykrztuśny ,i do psykania na gardło.Mam nadzieje że przejdzie to dziadostwo.:wściekła/y:

Ha właśnie zauważyłam że mamy podobne suwaczki:-):-):-).

Hej dziewczyny :-) Babcia zabrała mojego Niko na spacer i pierwszy raz jestem sama w domu bez niego i normalnie strasznie sie dziwnie czuje bez niego i nie wiem co robic :-) wiec włączyłam komputer

Igorekkk no podobne te nasze suwaczki :) ale jakieś takie proste , nie to co inne dziewczyny maja :p

reklama
Ania21- jak ja bym miała troszke wolnego ,to bym sobie do wanny wskoczyła :-)pełnej piany ,hmm ale sie rozmarzyłam,:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-DI kto wie czy sie nie skusze ,jak Igi pójdzie spac.

Mówisz że nasze suwaczki ,skromne ,czy ja wiem może troche :-Dale mi sie nie chce zmieniać więc będzie skromny:cool2:.A co to tam .:rofl2::rofl2:

Do góry