AniaSm
Fanka BB :)
Aniu21 nie dobieraj sobie do głowy , ja po prostu napisałam co myślę , nie chciałam cie w żaden sposób obrazić , ja bym po prostu zrobiła inaczej , jesteś młodą osobą (sądząc po nicku Anna21) , i robisz wszystko po swojemu i ja to szanuje , wyraziłam swoją opinię a po tu jesteśmy żeby sobie pomagać i wyrażać opinię
więcej się nie odezwe
właśnie mi się przypomniało jak jedna pani psychol się wypowiadała że dzieci często się budzą w nocy jak mama wraca do pracy bo za nią tęsknią , a jak byliśmy w PL to właśnie Kuba wędrował od ciotki do wujka , od babci do dziadka i nie spędzałam z nim tyle czasu co zawsze i budził mi się co chwilę w nocy , a jak spędzam z nim cały dzień to się aż tak często nie budzi
więcej się nie odezwe
właśnie mi się przypomniało jak jedna pani psychol się wypowiadała że dzieci często się budzą w nocy jak mama wraca do pracy bo za nią tęsknią , a jak byliśmy w PL to właśnie Kuba wędrował od ciotki do wujka , od babci do dziadka i nie spędzałam z nim tyle czasu co zawsze i budził mi się co chwilę w nocy , a jak spędzam z nim cały dzień to się aż tak często nie budzi
Ostatnia edycja: