reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tarnów

reklama
Helloł :-)
Kasiudove i jak po ty Krakowie? Odchamiona jesteś? :-D;-):-D
A owszem :-D chociaż marszobieg śladami Młodej Polski trochę męczący był :-D ale meta była w galerii :-D

Mrowa sama pociągiem z 3 dzieciaków? Podziwiam :tak: Eh doczytałam ze Filipek z mama jedzie ;-)A dokąd się wybieracie?

Kaskag witam w naszym gronie przyszłą mamusię :-)

Anita daj mu czas ;-) U nas niekapek pojawił się jak miała jakieś 9 mies. ale sporadycznie z niego piła - natomiast od roczku z kubka - nauczyła się w żłobku :tak:

STO LAT DLA ANTOSIA!!!
85pxf2g.gif

Ostatnia edycja:
hej :-)
Zapowiada się ładna pogoda dziś :-)
Aniu super to Wasze przedszkole :tak:
Anita smokowite to śniadanko mniam :-) U nas też niekapek z aventu. Też nie chciał wogóle na początku, ale potem, szybciutko sie przekonał :tak: Jak był mniejszy to wody nie chciał za bardzo, ale teraz woli od soków nawet.
Brmagda super wycieczka dla maluchów. Kuba jeszcze nie jechał pociągiem - trzeba to nadrobić :tak:
Kasiudove jak meta w galerii to pewnie pierwsza byłaś, co? :-D

Hejka!!!

Kasiudove toś pomaszerowała:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak:he he dobrze że jest galeria można odzyskać siły;-);-);-)
Anitka witaj;-);-);-)dobrze że już jesteś super śniadanko:tak::tak:
Beti jak zwykle jestem za;-);-);-)
a dzis slonko nawet świeci...już byłam na zakupach:cool2::cool2:potem na pewno bedzie cieplej..choć teraz nie jest źle:tak::tak:
Anuuusia przywołuje Cie:dry::dry:gdzie się podziewasz co??

he he u nas picie tylko ze sportowych butelek:baffled::baffled:chyba bede musiec jedna zaniesc do przedszkola:dry::dry::dry::dry::dry:
Wczoraj wystep dzieciakom się udał:happy2::happy2::happy2::blink::blink:
Ania super to przedszkole:happy2::happy2::happy2:

Cześć dziewczyny. Też jestem z Tarnowa i dołączam do "babyboomowych" mam.
Do tej pory udzielałam się (w mniejszym i większym stopniu) na innym forum, ale zaczęło szwankowac i przeprowadziłam się tutaj :)
Tak jak widac z suwaczków jestem w 5 tyg. ciąży i mam 5 letniego synka Huberta. Pozdrawiam wszytkich i biore się za śniadanko :)

Witam

Witam wszystkie nowe mamusie.Tym co w ciąży życzę spokojnego 2w1 ;)

Beti byłam z MAdzią więc trochę za daleko tym bardziej, że trzeba byłoby wrócić ;) Kiedyś nadrobię.
Agunia jakie masy polecasz do tortu.Muszę zrobic na środę.Tyś specjalistka więc liczę na Ciebie.
Madzik zdrówka dla Zosi.
Antosiu wszystkiego najpiękniejszego w życiu!!!!
Może któraś z mam używa mleka NAN.Potrzebuję 4 kody kreskowe.Ktoś chce mi je podarować??? ;-)

reklama
teraz mam małe pytanko do doświdczonych mamusiek:tak:

tak sobie wymyślilam że juz chyba czas nauczyć małego pić z kubka ale za żadne skarby nie mam pomysłu z jakiego i jak to zrobić?? juz się tyle oczytałam na temat kapków, niekapków, kubków i słomek że normalnie nie wiem..:baffled:
a u nas jest o tyle problem że Oski wogóle nie potrzebuje do zycia picia, ale myslę że może jak beda upały to chętniej się weźmie dlatego nie podejmowałam czesniej żadnych prób..to moze dobrze by bylo juz go teraz odstwić od smoczkwej butelki z piciem..??:confused:
Możesz spróbować z rurką. Dentyści polecają je bardziej niż wszystkie kapki i niekapki.
Matusiowi daję niekapek na noc jak mu się pić chce żeby się nie oblał a tak to rurki albo kupuję butelki ze sprintem.

Cześć dziewczyny. Też jestem z Tarnowa i dołączam do "babyboomowych" mam.
Do tej pory udzielałam się (w mniejszym i większym stopniu) na innym forum, ale zaczęło szwankowac i przeprowadziłam się tutaj :)
Tak jak widac z suwaczków jestem w 5 tyg. ciąży i mam 5 letniego synka Huberta. Pozdrawiam wszytkich i biore się za śniadanko :)
Witaj. Ostatnio przybyło nam trochę mam. Mam nadzieję że zadowisz się wśród nas :-)

Do góry