reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tarnów

reklama
Danusia nie wiem czy odpisałam Ci wcześniej ale Dominikowi przebiły się niby te 2 zęby i teraz chyba stanęły. Czuć je pod ręką i słychać jak daję łyżeczką kropelki ale nie widać żeby szły dalej.

właśnie był u mnie taki przyjstony pan z BGZ z jakąs specjalną ofertą dla pracowników mojej firmy - czasem są jednak jakieś plusy w tej pracy ;-):-)
nawet go nie wywaliłam do razu

dzień dobry, ciekawe czy mnie ktoś jeszcze pamięta he he. Tęsknię za Wami (serio ) ale jakos nie moge nad wszystkim nadazyć, odkąd pracuję. a jak siędę se na kompa, to zaraz dzieciaki się zewsząd zwalają na bajki i piosenki ogladać.

u mnie leci po trochu,
witam wszystkie nowe mamy, czujcie się jak u siebie, fajnie tu jest i jak się wdepnie, to już koniec :-)

wszystkiego najlepszego dla Antosia!

właśnie był u mnie taki przyjstony pan z BGZ z jakąs specjalną ofertą dla pracowników mojej firmy - czasem są jednak jakieś plusy w tej pracy ;-):-)
nawet go nie wywaliłam do razu

no jak przystojny to nie trza wywalać :-D

Karolcia znajome suwaczki he he

fajne nowe avatarki (Beti, kuba rewelka w Twoim :-))

reklama
Do góry