ja też jestem mało aktywna, ale w pracy rzadko mam luźniejszy dzień, a w domu jak już Antoś pójdize spać około 21, to albo idę na rower albo jest coś do zorbienia w mieszkaniu albo mąż mi kompa okupuje, bo się wciagnął na jakieś branżowe forum
reklama
no taka była własnie jej reakcja- od razu zapytała czy dawno był i gdzie poszedł :-):-):-)może go jeszcze dogoni
ja też jestem mało aktywna, ale w pracy rzadko mam luźniejszy dzień, a w domu jak już Antoś pójdize spać około 21, to albo idę na rower albo jest coś do zorbienia w mieszkaniu albo mąż mi kompa okupuje, bo się wciagnął na jakieś branżowe forum
to teraz widzisz jak to jest, jak druga połówka forumuje ;-)
to ja lecę do prasowanka ;-)
no taka była własnie jej reakcja- od razu zapytała czy dawno był i gdzie poszedł :-):-):-)
zawsze jakaś atrakcja w szarej codzienności :-)
Beti801
Fanka BB :)
napewno się nauczydzieki dziewczyny:-)
czyli jest nadzieja że się nauczy pić wodę no i z kubka
witaj :-) Fajnie, że do nas dołączyłaś :-) A na jakiej ulicy mieszkasz?Cześć dziewczyny. Też jestem z Tarnowa i dołączam do "babyboomowych" mam.
Do tej pory udzielałam się (w mniejszym i większym stopniu) na innym forum, ale zaczęło szwankowac i przeprowadziłam się tutaj
Tak jak widac z suwaczków jestem w 5 tyg. ciąży i mam 5 letniego synka Huberta. Pozdrawiam wszytkich i biore się za śniadanko
kniecznie musisz nadrobić :-)Beti byłam z MAdzią więc trochę za daleko tym bardziej, że trzeba byłoby wrócić Kiedyś nadrobię.
anneczka1983
Hej wszystkim
Agunia jestem jestem dzięki za pamięć o mnie ;-)
Nikia kooooope lat - co tam u dzieciaczków i jak w pracy ??
Ilaria kurcze załatw mi tam u Was jakąś posadkę skoro jakieś przystojniaki Was odwiedzają ;-) Spóźnione życzonka dla Antosia
Dana widziałaś że u nas pod blokiem plac zabaw budują ?? :-)
Tyśka witaj i rozgość się :-)
Agunia jestem jestem dzięki za pamięć o mnie ;-)
Nikia kooooope lat - co tam u dzieciaczków i jak w pracy ??
Ilaria kurcze załatw mi tam u Was jakąś posadkę skoro jakieś przystojniaki Was odwiedzają ;-) Spóźnione życzonka dla Antosia
Dana widziałaś że u nas pod blokiem plac zabaw budują ?? :-)
Tyśka witaj i rozgość się :-)
Dziękuje za miłe powitanie :-)
nikia wiedziałam już w momencie poczęcia a test 1-szy zrobiłam 13.06 (na którym wyszły dwie kreseczki ale ta potwierdzająca ciążę taka bledziuchna). Wczoraj zrobiłam 2 test no i wyszły dwie GRUBE krechy
nikia wiedziałam już w momencie poczęcia a test 1-szy zrobiłam 13.06 (na którym wyszły dwie kreseczki ale ta potwierdzająca ciążę taka bledziuchna). Wczoraj zrobiłam 2 test no i wyszły dwie GRUBE krechy
reklama
anneczka1983
o to blisko mnei ja na Do prochowni :-) Gratuluję ciąży i życzę udanych 9 miesięcy ;-)