reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tarnów

ja też jestem mało aktywna, ale w pracy rzadko mam luźniejszy dzień, a w domu jak już Antoś pójdize spać około 21, to albo idę na rower albo jest coś do zorbienia w mieszkaniu albo mąż mi kompa okupuje, bo się wciagnął na jakieś branżowe forum :baffled:

reklama
ja też jestem mało aktywna, ale w pracy rzadko mam luźniejszy dzień, a w domu jak już Antoś pójdize spać około 21, to albo idę na rower albo jest coś do zorbienia w mieszkaniu albo mąż mi kompa okupuje, bo się wciagnął na jakieś branżowe forum :baffled:

to teraz widzisz jak to jest, jak druga połówka forumuje ;-)

to ja lecę do prasowanka ;-)

dzieki dziewczyny:-)
czyli jest nadzieja że się nauczy pić wodę no i z kubka:tak:
napewno się nauczy :tak:

Cześć dziewczyny. Też jestem z Tarnowa i dołączam do "babyboomowych" mam.
Do tej pory udzielałam się (w mniejszym i większym stopniu) na innym forum, ale zaczęło szwankowac i przeprowadziłam się tutaj :)
Tak jak widac z suwaczków jestem w 5 tyg. ciąży i mam 5 letniego synka Huberta. Pozdrawiam wszytkich i biore się za śniadanko :)
witaj :-) Fajnie, że do nas dołączyłaś :-) A na jakiej ulicy mieszkasz?

Beti byłam z MAdzią więc trochę za daleko tym bardziej, że trzeba byłoby wrócić ;) Kiedyś nadrobię.
kniecznie musisz nadrobić :-) :tak:

Hej wszystkim :)

Agunia jestem jestem dzięki za pamięć o mnie ;-)

Nikia kooooope lat - co tam u dzieciaczków i jak w pracy ??

Ilaria kurcze załatw mi tam u Was jakąś posadkę skoro jakieś przystojniaki Was odwiedzają ;-) Spóźnione życzonka dla Antosia :tak:

Dana widziałaś że u nas pod blokiem plac zabaw budują ?? :-)

Tyśka witaj i rozgość się :-)

Dziękuje za miłe powitanie :-)

nikia wiedziałam już w momencie poczęcia :-D:laugh2: a test 1-szy zrobiłam 13.06 (na którym wyszły dwie kreseczki ale ta potwierdzająca ciążę taka bledziuchna). Wczoraj zrobiłam 2 test no i wyszły dwie GRUBE krechy :)

reklama
Do góry