reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

hej :-)
Ilaria wszystkiego najlepszego dla Antosia
happy+first+birthday.jpg

Kaskag witaj :-)
Madzik zdrówka dla Zosi :tak: I reszty chorowitków też :tak:
Kasiudove i jak po ty Krakowie? Odchamiona jesteś? :-D;-):-D
Brmagda, Aneczka to poszlejecie na weselach :-) My mamy jedno w sierpniu, ale chyba się nie wybierzemy..
Dana szkoda, że nie dostarłaś do mnie :-( Ale od sanepidu to kawałęk jeszcze.. I koniecznie trzeba się wdrożyć spowrotem na forum. Najlepiej jakieś pifkowe zrobić w celu nadrobienia zaległości:-)
Anita w zeszłym roku mój brat miał wesele w Janowicach :tak: Też mi sie tam podobało :-)
Aniu a Ty kiedy przyjedziesz do Tarnowa?
Mini super torcik :tak:

Co do pieczenia to tylko najprostsze np biszkopt i takie "gotowce" sklepowe. Gotować nawet lubię. Ostatnio eksperymentuję ciągle. Właśnie mam w piekarniku lazanię :-D

reklama
Witam.

Mam dość. :-pWystęp maluchów był super.
Jutro znowu trzeba wcześnie wstać. Jutro odwożę chłopaków, bo Michała grupa (i druga zerówkowa) o 7:15 mają śniadanie a o 7:45 wyjeżdżają na całodzienną wycieczkę do Niepołomic. (nie pamiętam czy pisałam) Będę przez to trochę później w pracy, ale ponieważ o 16:30 mam zebranie do sobie od razu odrobię.
A w piątek luzik - żadnych dodatkowych atrakcji.:-p I odpoczynek. :tak:

mrowa1 Chętnie bym przyjechała, ale jak już pracuję to możliwości mniejsze. Tym bardziej, że w lutym byłam tydzień. Ale najprawdopodobniej na weekend zaglądnę, coby się chłopaki nie stęskniły za bardzo. ;-)
A zdjęcia kiedyś pewnie wkleję. Na razie mam ogromne zaległości w oglądaniu waszych.

kaskag Spokojnej ciąży.

karolcia-83 :szok: Niezły czad z tymi lekarzami.

madzikm Zdrówka dla Zosi.

agunia271 Dla Wojtusia też zdrówka.

mini55 Spoko torcik.

Antosiu wszystkiego najlepszego z okazji roczku.

hejka

Madzik oj to nie dobrze że się urwałaś z kazania :-D:szok: będę cię miała na sumieniu teraz ;-) a odnośnie kasy to właśnie okropnie :baffled: mam nadzieję że się wróci :sorry2: a ty co kujesz ?:-p
Mini torcik super :tak: ja jutro się moim może pochwalę
Ilaria wszystkiego najlepszego dla Antosia:-) a truskawki zamroź sobie :tak:
Anita no w końcu jesteś ;-)
Agunia zdrówka dla Wojtusia :happy2:
Mrówa a czemu :confused:

co tu komu jeszcze .... mózg mi juz paruje więc dość tego na dziś :blink:

teraz mam małe pytanko do doświdczonych mamusiek:tak:

tak sobie wymyślilam że juz chyba czas nauczyć małego pić z kubka ale za żadne skarby nie mam pomysłu z jakiego i jak to zrobić?? juz się tyle oczytałam na temat kapków, niekapków, kubków i słomek że normalnie nie wiem..:baffled:
a u nas jest o tyle problem że Oski wogóle nie potrzebuje do zycia picia, ale myslę że może jak beda upały to chętniej się weźmie dlatego nie podejmowałam czesniej żadnych prób..to moze dobrze by bylo juz go teraz odstwić od smoczkwej butelki z piciem..??:confused:
ja mam niekapka z aventu :-) pije czasem ale w sumie też bez picia może żyć :baffled: ale wodę mu próbuję usilnie wcisnąć i tylko parę łyków na dzień mi się udaje

no może właśnie :tak: u mnie z butelki wogóle odpada picie bo sie pręży jak poparzony :dry: chyba mu się z jedzeniem butla kojarzy i jak nie jest głodny to za nic sie nie skusi, a jak próbowałam z kubeczka tak normalnie mu dać to chciał go ugryźć :-D:-D:-D

reklama
Do góry