Agaty nie ma chwilowo w pracy. Myślę że może mieć problem z kompem w domu skoro się nie pokazuje na forum. Pewnie się wkrótce odezwie ;-)Ilaria najlepsze życzenia dla Antosia na pierwsze urodzinki!!!!!!!
oj to ci sie dostała fucha:-( a co z Agata ?
Agawa ty czasu nie marnujesz ;-)
Mini bardzo ładny torcik i wyglada apetycznie
ja tez cos ostatnio nie moge forumowac
reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
agawaszkoda, że nie zajechałaś;-) aż uciekłam z kościoła po kazaniu żeby zdążyć
mnie też naukowe hobby pochłania najgorsze, że sporo w nie inwestuję a nie wiem czy kiedyś to odrobię
minitak mi chodziła po głowie ta ulica św. K. i dziś mnie oświeciło, codziennie jeżdżę tamtędy z pracy do pracy;-)
a jak interesują Cię farby do malowania domu to tylko tikkurila;-)
ania atrakcji u Was z każdej stony:-) super:-)
aguniamachałam Ci, że do przychodni jedziemy. Zosia przeziębiona
mnie też naukowe hobby pochłania najgorsze, że sporo w nie inwestuję a nie wiem czy kiedyś to odrobię
minitak mi chodziła po głowie ta ulica św. K. i dziś mnie oświeciło, codziennie jeżdżę tamtędy z pracy do pracy;-)
a jak interesują Cię farby do malowania domu to tylko tikkurila;-)
ania atrakcji u Was z każdej stony:-) super:-)
aguniamachałam Ci, że do przychodni jedziemy. Zosia przeziębiona
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Faktycznie jakiś szał chorobowy jest. U nas na szczęście teraz wolne i (odpukać) chłopcy są zdrowi.eee Madzik...nie przejmuj się..prawie wszystkie dzieci teraz przeziebionetaka pogoda
Antosiu wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzin.
karolcia-83
My dzisiaj mieliśmy ciężki dzień bo w piątek muszę do Krakowa pojechać na 16:15 a Dawidowi kończy się chorobowe i jest mnóstwo fomalności. Wstaliśmy przed 4. bo pojechałam zawieźć Dawida do szpitala żeby zarejestrował się do ortopedy. Dzisiaj był 2 i udało się. Mimo obaw lekarz wypisał mu wszystkie potrzebne papiery i teraz jeszcze musi w piątek jechać do lekarza żeby dostać uzdolnienie do pracy.
Dowiedział się że żeby do neurochirurga w 1 i 3 środę miesiąca zapisują tylko 2 osoby. Facet żeby zmieścić się przyszedł do szpitala wczoraj o 9. rano i czekał w kolejce do dzisiaj . Druga osoba której udało się zapisać stała tam od wczoraj od 15. Jak dla mnie to jest jakiś kosmos
Dowiedział się że żeby do neurochirurga w 1 i 3 środę miesiąca zapisują tylko 2 osoby. Facet żeby zmieścić się przyszedł do szpitala wczoraj o 9. rano i czekał w kolejce do dzisiaj . Druga osoba której udało się zapisać stała tam od wczoraj od 15. Jak dla mnie to jest jakiś kosmos
reklama
karolcia-83
Wiecie może gdzie można kupić wodę różaną?