reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Ilaria najlepsze życzenia dla Antosia na pierwsze urodzinki!!!!!!!
oj to ci sie dostała fucha:-( a co z Agata ?
Agawa ty czasu nie marnujesz ;-)
Mini bardzo ładny torcik i wyglada apetycznie:tak:

ja tez cos ostatnio nie moge forumowac :sorry2::dry:
Agaty nie ma chwilowo w pracy. Myślę że może mieć problem z kompem w domu skoro się nie pokazuje na forum. Pewnie się wkrótce odezwie ;-)

reklama
agawaszkoda, że nie zajechałaś;-) aż uciekłam z kościoła po kazaniu żeby zdążyć:-D
mnie też naukowe hobby pochłania:tak: najgorsze, że sporo w nie inwestuję a nie wiem czy kiedyś to odrobię:confused:

minitak mi chodziła po głowie ta ulica św. K. i dziś mnie oświeciło, codziennie jeżdżę tamtędy z pracy do pracy;-)
a jak interesują Cię farby do malowania domu to tylko tikkurila;-)

ania atrakcji u Was z każdej stony:-) super:-)

aguniamachałam Ci, że do przychodni jedziemy. Zosia przeziębiona:dry:

My dzisiaj mieliśmy ciężki dzień bo w piątek muszę do Krakowa pojechać na 16:15 a Dawidowi kończy się chorobowe i jest mnóstwo fomalności. Wstaliśmy przed 4. bo pojechałam zawieźć Dawida do szpitala żeby zarejestrował się do ortopedy. Dzisiaj był 2 i udało się. Mimo obaw lekarz wypisał mu wszystkie potrzebne papiery i teraz jeszcze musi w piątek jechać do lekarza żeby dostać uzdolnienie do pracy.
Dowiedział się że żeby do neurochirurga w 1 i 3 środę miesiąca zapisują tylko 2 osoby. Facet żeby zmieścić się przyszedł do szpitala wczoraj o 9. rano i czekał w kolejce do dzisiaj :szok:. Druga osoba której udało się zapisać stała tam od wczoraj od 15. :baffled: Jak dla mnie to jest jakiś kosmos :angry::baffled::szok::nerd:

llaria wszystkiego najlepszego dla Antosia
01028.jpg

Dopiero teraz zauważyłam suwak ...
A truskawki będą ... w razie czego sobie zamroź jak się boisz ze zabrakni
e :tak:

reklama
Do góry