reklama
to jest myśl, ale może na później ;-)To może postarasz się o rodzeństwo dla Antosia i mykniesz na L4
Kaskag jak znosisz początki ciąży ??
na początku to ciągle spałam, mdliło mnie, nie mogłam gotować bo mnie każdy zapach drażnił, nie mówiąc o odtwieraniu lodówki.
teraz jest już troche lepiej zaczynam powoli wracac do gotowania, a na mdłości mam mama mi poradzila jeśc suche bułki, zeby nie było uczucia ssania w żołądku i teraz cały czas coś jem..
tylko ta senność, mogłabym spać, i spać...
Mini55
&&&&&
Ja też bym mogła , a w ciąży nie jestem chyba
ja taką sennosć miałam w I i III trymestrze - spałam w nocy i kilka razy w dzień :-) - ale fajnie byłona początku to ciągle spałam, mdliło mnie, nie mogłam gotować bo mnie każdy zapach drażnił, nie mówiąc o odtwieraniu lodówki.
teraz jest już troche lepiej zaczynam powoli wracac do gotowania, a na mdłości mam mama mi poradzila jeśc suche bułki, zeby nie było uczucia ssania w żołądku i teraz cały czas coś jem..
Agawa25
Fanka BB :)
ale tu wesoło :-)
ja zrobiłam po swojemu ale z koncepcją Aguni (dzięki) kupiłam tort jogurtowy w proszku do tego mleko jogurty na wierzch truskawki dałam i czekam aż sie zsiądzie galaretka mam nadzieję że będzie smakowało dzieciaczkom zakupów większych nie robiłam poczekam na K ;-)
odnosnie ciąży to też miałam odrzut od lodówki a w zasadzie jej zapachu i spanie ale tylko przez I trymestr ;-)
zmykam do czytania
ja zrobiłam po swojemu ale z koncepcją Aguni (dzięki) kupiłam tort jogurtowy w proszku do tego mleko jogurty na wierzch truskawki dałam i czekam aż sie zsiądzie galaretka mam nadzieję że będzie smakowało dzieciaczkom zakupów większych nie robiłam poczekam na K ;-)
odnosnie ciąży to też miałam odrzut od lodówki a w zasadzie jej zapachu i spanie ale tylko przez I trymestr ;-)
zmykam do czytania
Ilaria najlepsze życzenia dla Antosia na pierwsze urodzinki!!!!!!!
oj to ci sie dostała fucha:-( a co z Agata ?
Agawa ty czasu nie marnujesz ;-)
Mini bardzo ładny torcik i wyglada apetycznie
ja tez cos ostatnio nie moge forumowac
oj to ci sie dostała fucha:-( a co z Agata ?
Agawa ty czasu nie marnujesz ;-)
Mini bardzo ładny torcik i wyglada apetycznie
ja tez cos ostatnio nie moge forumowac
Ostatnia edycja:
reklama