reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
Kaskag jak znosisz początki ciąży ??

na początku to ciągle spałam, mdliło mnie, nie mogłam gotować bo mnie każdy zapach drażnił, nie mówiąc o odtwieraniu lodówki.
teraz jest już troche lepiej zaczynam powoli wracac do gotowania, a na mdłości mam mama mi poradzila jeśc suche bułki, zeby nie było uczucia ssania w żołądku i teraz cały czas coś jem..
tylko ta senność, mogłabym spać, i spać...

na początku to ciągle spałam, mdliło mnie, nie mogłam gotować bo mnie każdy zapach drażnił, nie mówiąc o odtwieraniu lodówki.
teraz jest już troche lepiej zaczynam powoli wracac do gotowania, a na mdłości mam mama mi poradzila jeśc suche bułki, zeby nie było uczucia ssania w żołądku i teraz cały czas coś jem..
tylko ta senność, mogłabym spać, i spać...
ja taką sennosć miałam w I i III trymestrze - spałam w nocy i kilka razy w dzień :-) - ale fajnie było

:-D:-D:-D ale tu wesoło :-)

ja zrobiłam po swojemu :-p ale z koncepcją Aguni (dzięki) kupiłam tort jogurtowy w proszku do tego mleko jogurty na wierzch truskawki dałam i czekam aż sie zsiądzie galaretka :tak: mam nadzieję że będzie smakowało dzieciaczkom:happy2::sorry2: zakupów większych nie robiłam poczekam na K ;-)

odnosnie ciąży to też miałam odrzut od lodówki a w zasadzie jej zapachu :-D:-D i spanie ale tylko przez I trymestr ;-)

zmykam do czytania :blink:

ja też upiekę jakiś tort z torebki, ale urodziny robie dopiero za około tydzień więc jeszcze coś wymyślę; tylko szkoda ze truskawek już nie bedzie:dry:

Ilaria najlepsze życzenia dla Antosia na pierwsze urodzinki!!!!!!!

Krowka_z_kwiatami_d.jpg

oj to ci sie dostała fucha:-( a co z Agata ?
Agawa ty czasu nie marnujesz ;-)
Mini bardzo ładny torcik i wyglada apetycznie:tak:

ja tez cos ostatnio nie moge forumowac :sorry2::dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Mimi fajny torcik, bardzo ładny:tak:;-);-)
Ilaria a co z naszą Agatka??własnie??

co do truskawek to na pwno do końca czerwca bedą:tak::tak::tak:

Do góry