reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Hejka!!!

Kasia to Ci się remonty trafiły w pracy i w domciu:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Agatka...ja bym zrobiła-herbatniiki lub biszkopty na spód(moga byc maczane w herbacie lub soku), na to krem do karpatki delecta orginalny(jest pyszny), truskawki na wierzch poukladać i zalać galaretką...leki i pyszny;-);-);-):-D:-D
Mini zdrówka dla Borysa:happy::happy::happy:

reklama
no ja mam dziś teatr koło 17.00, Doma jedzie już po 15.00 z tatą koleżanki:cool2::cool2::cool2:
Musimy się jakos zgadać o papierek;-);-) może jutro jakoś???Doma na na 8.00 to damy rade spokojnie;-);-)bedziemy wolni o 11 już ...a wieczór procesja , i w piątek wybieram się na ostatnią:tak::tak::tak:

hejka
Agawa tez pomyslałam o takim torcie jak Agunia pisała prosty i smaczny:tak: a dzieci takie preferuja;-)udanej imprezy:-)
a pogoda cos sie przejasnia ;-)
Kasiu to tłumy były :-D:-D:-D:-D:-D
Ania to pobalowaliscie na imprezie a ty w lipcu bedziesz ? moze jakies fotki wkleisz chłopaków co ?????
Agunia Mela tez jeszcze żadnej procesji nie opuściła;-)

Jutro mysle wziasc Mela i Kondziora na przejażdżke pociagiem :tak: pojkedzie z anmi jeszcze kolega Filip z mama co by nie było za nudno;-):-p

Siedze w pracy i właśnie się dowiedziałam że mi dokładają roboty, bo jedna dziewczyna na chorobowym w ciąży i trzeba komuś jej zadania przydzielić:-(
Ja chce na urlop.....

Hejka!!!

Kasia to Ci się remonty trafiły w pracy i w domciu:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Agatka...ja bym zrobiła-herbatniiki lub biszkopty na spód(moga byc maczane w herbacie lub soku), na to krem do karpatki delecta orginalny(jest pyszny), truskawki na wierzch poukladać i zalać galaretką...leki i pyszny;-);-);-):-D:-D
Mini zdrówka dla Borysa:happy::happy::happy:
ja też robię czasem takie ciasto, tylko daję sernik z Delecty :-) - pyszny jest, ale lepszy na prawdziwym biszkopcie. Smakuje trochę jak ptasie mleczko:-)

Ja nie potrafię gotować , ani piec :no: Dobrze ze mój mąż jest wyrozumiały :-D
Ale na urodziny Borysa przygotowałam torcik , trochę z pomocą mamy :sorry2: bo ona upiekła biszkopt a ja tylko zrobiłam na wierzch dwuwarstwową galaretkę jedną z mlekiem a drugą z owocami . Ozdobiłam robalami z masy cukrowej ...
A jaka byłam z siebie dumna :tak: Zwłaszcza ze wszystkim smakował :-p

O takie coś
:

Załączniki

• IMG_2764.jpg
    IMG_2764.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Ja nie potrafię gotować , ani piec :no: Dobrze ze mój mąż jest wyrozumiały :-D
Ale na urodziny Borysa przygotowałam torcik , trochę z pomocą mamy :sorry2: bo ona upiekła biszkopt a ja tylko zrobiłam na wierzch dwuwarstwową galaretkę jedną z mlekiem a drugą z owocami . Ozdobiłam robalami z masy cukrowej ...
A jaka byłam z siebie dumna :tak: Zwłaszcza ze wszystkim smakował :-p

O takie coś :
lubię piec, z gotowaniem to róznie bywa, zalezy od nastroju.
teraz niestety raczej nie gotuję, zdaję się na mamy i męża.

Do góry