reklama
miotlica
Fanka BB :)
Anitaa - pewnie, że można - z Ryglic - Z Tarnowa wyjeżdża się jak na Skrzyszów...
Od razu mam pytanie: znacie jakiegoś dobrego neurologa w Tarnowie, który przyjmuje prywatnie i zna się na niemowlakach? Moja Mała ma prawie trzy miesiące i słabo podnosi główkę z pozycji na brzuszku - chciałabym to skonsultować z lekarzem dobrym.
Od razu mam pytanie: znacie jakiegoś dobrego neurologa w Tarnowie, który przyjmuje prywatnie i zna się na niemowlakach? Moja Mała ma prawie trzy miesiące i słabo podnosi główkę z pozycji na brzuszku - chciałabym to skonsultować z lekarzem dobrym.
Agawa25
Fanka BB :)
niestety nie pomogę bo też nie miałam stycznościAnitaa - pewnie, że można - z Ryglic - Z Tarnowa wyjeżdża się jak na Skrzyszów...
Aniu bardzo Ci dziękuję.Zakupiłam babyhaler.Uczymy dopiero Emilkę oddychać.dana-news Kiedyś już wklejałam: Artykuły - Techniki zabiegów inhalacyjnych u dzieci
Dana a co u Was w ogóle?Aniu bardzo Ci dziękuję.Zakupiłam babyhaler.Uczymy dopiero Emilkę oddychać.
a gdzie zaginęla Agataxk, Madzikm, Nikia?
halo!!!!!!!!!!!:-)
Beti też się cosik obija ;-)
Anneczka teściową gościłąa gdzie zaginęla anneczka
halo!!!!!!!!!!!:-)
reklama