reklama
Helloł :-)
Występ był na zakończenie roku przedszkolnego :-) Byłyśmy - ale szczęście - tuż po zakończeniu występów i wejściu do przedszkola lunęło ;-)
Agawa to teraz jeszcze kosmetyka ;-) Ja robiłam takie rzeczy na piechotę
Karolcia jak po lekarzu?
Massiek to impreza udana :-)
I co Was tak mało dziewczyny, hę?;-)
kasiadove i co jak Karolka? idziecie na ten występ?:-) a z jakiej to okazji?
Występ był na zakończenie roku przedszkolnego :-) Byłyśmy - ale szczęście - tuż po zakończeniu występów i wejściu do przedszkola lunęło ;-)
Agawa to teraz jeszcze kosmetyka ;-) Ja robiłam takie rzeczy na piechotę
Karolcia jak po lekarzu?
Massiek to impreza udana :-)
I co Was tak mało dziewczyny, hę?;-)
Ostatnia edycja:
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Lekarz był i okazuje się że chociaż tego nie widać to stan Matusia jest lepszy od Dominika. Pozmieniał trochę leki poprzemieniał 2 kazał dokupić i za tydzień kontrola. Matuś ma infekcję gardła ale idzie ku lepszemu. Natomiast Miniu jest oflegmiony dość mocno wewnętrznie no i jeszcze katar schodzi. Osłuchowo jest czysty ale lekarz kazał go bardzo obserwować i jakby była gorączka albo jakieś pogorszenie to zaraz dzwonić.
Agawa chyba póltora miesiaca lub miesiac wczesniej rezerwowałam
to juz z górki teraz;-)
Karolcia a oklepujesz Dominika?
Kasiu czekam na foty;-)
Mela zadowolona z zabaw w PZ w srode ma dzien otwarty w przedszkolu i dzis dostałam zaproszenie od niej;-)
to juz z górki teraz;-)
Karolcia a oklepujesz Dominika?
Kasiu czekam na foty;-)
Mela zadowolona z zabaw w PZ w srode ma dzien otwarty w przedszkolu i dzis dostałam zaproszenie od niej;-)
Agawa25
Fanka BB :)
anita znalazłam dziekuje ci bardzo
Agunia a wczesniej? gg
mrówa no to sporo wcześniej mi Kuba wyskoczył ze chce przed końcem roku zrobic a to już 19
Kasia no nam sie nie udało i biegliśmy po deszczu występy super aż mi się łezka zakręciła ale mi to nie wiele potrzeba
Agunia a wczesniej? gg
mrówa no to sporo wcześniej mi Kuba wyskoczył ze chce przed końcem roku zrobic a to już 19
Kasia no nam sie nie udało i biegliśmy po deszczu występy super aż mi się łezka zakręciła ale mi to nie wiele potrzeba
A fotki masz? ;-)
reklama