reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
Nie da się ukryć - poginęło kilka mamusiek. :-(

miotlica Witaj na tarnowskim wątku. Hmm, nie pamiętam nazwiska bo to było 7 lat temu, ale w przychodni na Mostowej był neurolog dziecięcy. (albo tu Poradnia Neurologiczna - adres: ul. Mostowa 6 33-100 Tarnów albo tutaj: : B. Józefowicz, Tarnów - opinie w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.pl) Coś mi chodzi po głowie ten Józefowicz, ale głowy nie dam. ;-)

dana-news Możesz Emilkę przyzwyczajać na sucho do babyhalera.

A u nas jutro piknik rodzinny. (przeniesiony z 2 czerwca) Ciasteczka zrobiłam, jutro je spakuję i zwolnię się z pracy. ;-) W środę w ogóle mam wolne - wypisałam opiekę nad dzieckiem zdrowym i jedziemy na kontrolę do Prokocimia. Ale w piątek będę w pracy. Pewnie będą pustki. :tak:

I zarezerwowałam kwaterę w Szczawnicy na sierpień. :tak::-)

hej wszystkim :)

trochę mnei nie było bo najpierw teściowa przyjechała a potem pojechaliśmy na to wesele na mazury i wróciliśmy wczoraj po północy :szok:
fajnie było, zdjęć na razie nie mam :zawstydzona/y:

witam nowe mamusie ;-)

reklama
Agawa ale zalezy jaki dzien chcesz bo ja chciałam piatek ;-) a mysle ze w tyg jest luźniej :tak:
tu masz linka Promienny Zamek - Centrum/Plac Zabaw dla dzieci w Tarnowie - Oferta
Ania smok rewelka:tak:
Miotlica witaj:-)
Anita ja Kondziorrkowi tez nie ubieram od urodzenia mozna powiedziec ze w czapkach nie chodzi:tak: ubieram mu anczesciej kaszkiet lub bez;-)
Anneczka ulalala ale pobalowałas;-):-D

Kupila Kondziorrowi wczoraj dzwonek i komeszke , spodobał mu sie dzwonek nam juz troche mniej;-)oby tylko pogoda dopisala:sorry:

Do góry