reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Witam
Borys miał trzy dni gorączkę i nic... ząb nie wylazł , przynajmniej ja nie widzę :wściekła/y:
Ile się jeszcze ma biedak męczyć ???:-(

Anita , hartuj smyka , hartuj :tak: ja też Borysa czasem za słabo ubiorę i wszystkie babcie mijane po drodze strasznie się o niego martwią :-p
nie mówiąc już o mojej mamie która dostaje zawału za każdym razem jak go widzi bez czapki :-D:-D:-D

Miotlica witaj :-) z neurologiem też nie pomogę :-(a oglądał ją pediatra ? co mówił ??

Aniu co i kogo będziesz kontrolować w Prokocimiu ??

reklama
Mini a nie ma Borysek wysypki?
Co do suwaczka to on odlicza czas do końca roku szkolnego a jedziemy gdzieś dopiero w lipcu, ale dalej nie wiem gdzie :wściekła/y:;-)
Mrowa teżjestem ciekawa jaka pogoda będzie w Boże Ciało ;-)

Mrowa raczej nie bo nie dostał wysypki , zresztą temperatura nie była bardzo wysoka , około 38 .
No i ma podpuchnięte dolne dwójki i to dość mocno .
Nie mówiąc już ze cały czas wszystko gryzie a ze smokiem to by się nie rozstawał , choć nigdy tak nie było ...

A po wyborach ok , jeszcze nie odespałam :-D bo o 3 byłam w domu i jak tylko się połozyłam to Borys się obudził , zasnoł dopiero o 4 jak mu gorączka spadła i tak spaliśmy do 6 :sorry:

Aaaaa jak się wkleja takie emotikony z innych stron ??

reklama
Do góry