reklama
ania.chlopcy
Fanka BB :)
Witam
agawa25 Gratulacje. To prawie koniec. Style chyba są po prawej stronie w takim rozwijanym menu jak czcionka. (przynajmniej tak mi się wydaje, ale głowy nie dam bo w domu mam MsWord 2007, a w pracy OpenOffice) JAkby nie było to możesz zobaczyć w Narzędziach albo formatowaniu itp. O widzę, że Anita już ci wytłumaczyła. :-)
massiek Super, że Adik zdrowy. Za rzadko bywasz na pifffkowych to wprawy nie masz.
anitaa84 Jak jeszcze mu nic nie jest, to raczej mu nic nie powinno być.
mrowa1 Fajna wycieczka, to i nic dziwnego że Mela się cieszyła. :-) Zdrówka dla Ciebie.
karolcia-83 Zdrówka dla chłopaków.
agawa25 Gratulacje. To prawie koniec. Style chyba są po prawej stronie w takim rozwijanym menu jak czcionka. (przynajmniej tak mi się wydaje, ale głowy nie dam bo w domu mam MsWord 2007, a w pracy OpenOffice) JAkby nie było to możesz zobaczyć w Narzędziach albo formatowaniu itp. O widzę, że Anita już ci wytłumaczyła. :-)
massiek Super, że Adik zdrowy. Za rzadko bywasz na pifffkowych to wprawy nie masz.
anitaa84 Jak jeszcze mu nic nie jest, to raczej mu nic nie powinno być.
mrowa1 Fajna wycieczka, to i nic dziwnego że Mela się cieszyła. :-) Zdrówka dla Ciebie.
karolcia-83 Zdrówka dla chłopaków.
ania.chlopcy
Przedszkolny smok: Przedszkole 140
Agawa25
no wiem wiem t/pTo jak powalczysz to wiesz ;-)
jest uczynna koleżanka nie?:-)Anita aż żałuję ze żadnej pracy nie piszę
Agawa25
Ania super ten smok ale chyba dzieci go nie robiły co?;-)Przedszkolny smok: Przedszkole 140
Ano:-) no
ania.chlopcy
masz napisane - dzieci faszerowały skarpetki folią i malowały folię bąbelkową na tęczowy kołnierz. A pani z kilkoma rodzicami mocowała na smoczym rusztowaniu. :-)Ania super ten smok ale chyba dzieci go nie robiły co?;-)
reklama
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Karolcia[/B] a oklepujesz Dominika?
Kasiu czekam na foty;-)
Dość często go nosimy i dużo oklepujemy.