reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Hejka....

Agatka gratuluje ukończenia pracy;-);-);-)
Massiek fajnie ze Adik zdrowy juz...fajnie ze sie rozerwałas:laugh2::laugh2:
Anitka bedzie dobrze:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:nic mu nie bedzie;-);-);-)

reklama
Anitaa trzymam kciuki żeby nic się u Was nie rozwinęło. My tą noc mieliśmy względną ale i tak za bardzo nie pospaliśmy. Na szczęście Dawid i mama pomogli i jakos przetrwaliśmy. Na dzisiaj mamy już zamówioną wizytę lekarską i modlę się żeby nie wysłał nas do szpitala. Niestety Dominik ma katar i trochę kaszle ale przynajmniej pozwala sobie ściągać odciągaczem.

no to juz mam wstęp i zakończenie :-) niezmiernie mnie to cieszy :-) tylko jeszcze jakby mi któras w was mogła pomóc i napisać jak zrobic automatycznie strony do spisów :sorry: bo mi się nie chce szukać po kolei to byłabym wdzięczna

Anita to na pewno nic mu nie będzie ;-)
Karolcia zdrówka dla chłopców:tak:
Agunia to kiedy się widzimy :happy:

Agatka kiedy chcesz:-D:-D:-D:-D:-Dzapraszam zawsze:tak:
ja zrobilam już kompot i placek;-);-)trzeba wykorzystac te truskawki bo piekne sa i pyszne:happy:

Anita mysle ze nie powinno mu sie nic stac;-) w końcu trzeba hartowac od małego:-p;-)
Karolcia zdrowka dla chlopaków:-)
Massiek oj to pobalowałas:-D:rofl2: mój tez siedizał w komisji i nie głosował:confused2::-p
Kasiu i jak dzis Karolinka?

Mela miała dizs wyjazd przedszkolny do PZ cieszła sie strasznie:-D;-)
a mnie cos łamie w kościach:baffled:

Anita dziekuję ci bardzo :-)
Agunia jutro?

idę próbować;-) a póki co morduję się z programem antyplagiatowym ale wszystko jest pod górkę na tej uczelni :angry: sami mamy sobie to sprawdzać i generować jakieś raporty a zalogować się można jedynie z kampusu uczelni :wściekła/y:

mrówa ile wcześniej rezerwowałaś urodziny w pz?

reklama
Anita mam worda 2003 i nie widzę niestety tych nagłówków tzn widze nagłówek i stopka ;-) ale nie wiem czy o to chodziło?

spróbuję jeszcze wieczorem do tego wrócic ale nie chce cię zadręczać więc może zrobię to z ręki :)

Ostatnia edycja:
Do góry