reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Hej
Kasiu bedziesz meic pieknie na balkonie:tak:
Lenka zdrówka dla Julci :tak:

za niedługo przyejzdza do nas kolezanka z 6 miesieczna córeczka w odwiedziny:-)
wiec zmykam;-)

reklama
hej :-)
widzę, że się kwiatkowo zrobiło :-)
Kasiudove ale zdjęcia to Twojego balkonu powinny być! ;-) Pokaż co Ci wyszło z tego sadzenia :tak:
Anita fajnie masz z tym ogródkiem :tak: A rybek jak mąż nałowi to na grila - pycha :tak:
Massiek tez miałam nadzieję na ładny weekend, ale dziś w pogodzie mówili w so i ndz do 20st :wściekła/y::szok: Mam nadzieję, że im sie nie sprawdzi!
Karola super to auto! Matuś napewno będzie zachwycony :-) Super zdjęcia chłopców :-)
Lena buziaczek dla Julci i niech juz choróbska ja nie męczą!
Agunia ale śniadanko mniam:-) aż się głodna zrobiłam ;-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki!!!

Ja już na nogach:happy::happy:wstałam 6.22:szok::szok: bo Doma na wycieczkę pojechała;-);-);-)i odprowadzałam ja:tak::-)

sniadanie_1.jpg

Agunia to tylko pozazdrościć. Ja obudziłam się pierwszy raz o 4. do Dominika (SZOK!!!!! :-) ) ale potem nie mogłam usnąć do 4:40. O 5. Matuś już się obudził i było po spaniu :-(

Dominik ma spodnie dresowe w rozmiarze 68. Jakiś czas temu komuś się walnęło i założył je Matusiowi jako rybaczki. Na Matusia były oki. Dzisiaj założyłam je Dominikowi i na długość są oki ale w pasie ledwo się w nie zmieścił :-)

Karola to normalne - z Kubą było tak samo. Miałam jedne takie spodnie, które najpierw nosił jako długie a potem jako rybaczki ;-) I w pasie były cały czas ok ;-)
Beatta byliśmy na tym święcie gulaszu w zeszłym roku, nawet fajnie było :tak:Fajny awatarek :)
Ilaria czestuję sie kawką - w realu też sobie zrobiłam ;-)

Dominik ma spodnie dresowe w rozmiarze 68. Jakiś czas temu komuś się walnęło i założył je Matusiowi jako rybaczki. Na Matusia były oki. Dzisiaj założyłam je Dominikowi i na długość są oki ale w pasie ledwo się w nie zmieścił :-)
:-)nawet na zdjęciach widać że Dominik niedługo brata przerośnie

Karola to normalne - z Kubą było tak samo. Miałam jedne takie spodnie, które najpierw nosił jako długie a potem jako rybaczki ;-) I w pasie były cały czas ok ;-)
Beatta byliśmy na tym święcie gulaszu w zeszłym roku, nawet fajnie było :tak:Fajny awatarek :)
Ilaria czestuję sie kawką - w realu też sobie zrobiłam ;-)
no właśnie szukałam towarzystwa do kawy:-)

reklama
Do góry