reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
Helloł przy kawce :-)

Lena dużo zdrówka dla Julci :tak: Miłego pobytu :tak:

Karolcia niezła fura :szok:;-)

Beatta dobrze że Oski już ok :-)

Byłam na burku - truskawki tanieją 6-7 PLN, natomiast cena czereśni ścieła mnie z nóg :szok::szok::szok: 26 PLN :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobra spadam odgruzowywać mieszkanie i kwiatki sadzić :-)

Dzień dobry.

kasiadove Może i lepiej z allegro, ale wiesz znajomi mają znajomych i tak wiadomość krąży - z wystawianiem na allegro jest trochę zabawy.

karolcia-83 Niezła fura.

nikia No nic, trudno.

lenka28 Zdrówka dla mojej synowej. I powodzenia dla T.

agataxk Mhm, wisienki. :tak:

Lenka duzo zdróweczka dla Julci , ale Wam zazdroszcze tych morskich klimatów , jeszcze pogoda taka cudna :-)

Kasia no troche przesadzili z tymi czeresniami :szok: a u mojego sasiada juz sie czeresienki zaczynaja czerwienic , ma te majowe wczesne . U nas tez czeresnia pieknie obrodziła ale narazie jeszcze same zieleniuchy ;-)

hej!

anitaale u Was sielanka, rybki, woda:-)

kasiadoveco za kwiatuszki sadzisz?
u mnie już burza kwiatów dookoła:cool2:

karolaale bryka:szok:
Gdybyś chciała z Matusiem się wybrać to 30 maja mamy wycieczkę z YAMAHY do Pilzna, każdy jedzie autem więc możesz wrócić szybciej do Dominika;-)

a jak;-) zazdroszczę kwiatków:tak: ja czekam az zakwitna lub urosna bo niektore dopiero siałam wiec co wyjdzie to jeszcze nie wiem:-) ale naajwazniejssze ze chwastów coraz mniej

a tak przy okazji to jakie kwiatki polecacie do ogrodu? tzn ktore długo kwitna?:-)

jako forumowy ogrodnik muszę się poudzielać:-D

a chcesz rabatowe? wieloletnie? jednoroczne?

no to moim zdaniem...

jeśli to ma być typowa rabata z jedno i wieloletnimi kwiatami (nie bylinami czy krzewami) to posadziłabym na pewno sasankę, prymulę, tulipany, żonkile - te kwiaty będą pierwsze i oko pocieszą wczesną wiosną:-)
...później kwitnąłby żagwin, smagliczka górska, lawenda, jaskry, konwalie, akurat te co podałam mają kolory fioletowy - żółty - niebieski - żółty - biały więc kolorowo:-)

dla stonowania starce - popielate liście, można ożywić ziołami wszelkimi: oregano, tymianek, ładnie wygląda, szałwia ozdobna jest ładna, zielono czerwona
mnóstwo jest tych roślin...

jeśli taki powiedzmy zagajnik z korą to ja sadziłam: wrzośce, tawułę, skalnicę, różaneczniki mogą być w cieniu

jeśli skalniak to wiadomo

a jeśli doniczkowe to osobna, długa bajka:-)

reklama
Do góry