reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

madzikm jestes boska:-) dziękuję Ci bardzo:tak: wszystko mi sie przyda wiec zaraz sobie skopiuję:tak:
żonkile wlasnie sadzilam na jesien i ładnie wygladały na wiosnę, ale przekwitły i teraz juz tylko zielono wkoło bo krzewy tez juz byly kolorowe i juz zzieleniały:baffled:

dlatego trzeba sadzić rośliny o różnym czasie kwitnienia, wtedy cały sezon jest kolorowo:tak:
a zasada jest taka, że rośliny jednoroczne kwitną od wiosny do jesieni a rośliny wieloletnie tylko 2/3 miesiące:tak:

reklama
kasiadoveco za kwiatuszki sadzisz?
u mnie już burza kwiatów dookoła:cool2:
U mnie to póki co tylko dwie skrzyneczki ;-)
Posadziłam złoty deszcz
bidens.jpg

i komarowca :-)
KwiatyKoty.jpg

CześćAle się uśmiałam jak czytałam o Waszych wypiekach :-):-):-):-) jesteście boskie:-):-):-)

mój to nie za bardzo przepada za rybami, no chyba żeby wziął laptopa to mógłby pewnie jechać ;-)

Madzik
aleś ty obcykana w tych roślinach :szok::szok::szok:
mrożona ryba dobre ma chłopina poczucie humoru :-D:-D:-D
Lena zdrówka dla Julci i oby ten Jod jej pomógł :tak::tak:

A my to się chyba wybierzemy na weekend na wieś do babci pogoda zapowiada się cudna to szkoda siedzieć w tym Tarnówku :tak: może się trochę poopalam w końcu i nie będę taki bladzioch ;-)
Również popieram wątek z wyjazdami wakacyjnymi:-):-):-)

o wow Karola niezły prezent ale masz racje jak cała rodzina się zrzuci na niego to wcale tak drogo to nie wyjdzie ;-) Matuś będzie pewnie zachwycony:tak:

Matuś wypatrzył już to auto jak je oglądaliśmy. Chcieliśmy zamówić czerwone ale Matulkowi bardziej spodobało się niebieskie. Teraz siada przed kompem i mówi "MAma daj auto bieskie" :-)

Cześć dziewczynki!!!

Ja już na nogach:happy::happy:wstałam 6.22:szok::szok: bo Doma na wycieczkę pojechała;-);-);-)i odprowadzałam ja:tak::-)

sniadanie_1.jpg

reklama
Madzikm super masz wiedze o kwiatach;-) jasama posadziłam na oknie zioła - tymianek i oregano i pięknie mi rosną a tymianek zakwitł:happy2::cool2:

Do góry