reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
no niezłe :tak:cena też całkiem :szok:

Ceny niestety nie są najfajniejsze ale wiem że Matuś uwielbia samochody a moja mama i tak zawsze kupuje mu prezenty na DDz urodziny czy Mikołaja powyżej 100 zł to samo moja siostra. Zaproponowałam żeby tym razem dorzucili się do nas i w ten sposób już będzie nam taniej. Mój tata stwierdził że jak to na auto to dorzuci też coś od siebie :-) Teściowie też kasę dają. Nie będzie aż tak źle.

Karolcia fajna fura , tez mielismy taka oskarkowi kupic ale jednak zdecydowalismy sie na Hummera i jestesmy bardzo zadowoleni , Oskarek zwłaszcza :-)

Dziewczyny fajnie ze nie zapomniełyscie o nas :-)
U nas Ok , Oski szaleje całymi dniami na polku , wiec mało czasu na kompa . Miałam z nim troche problemów żoładkowym , nawet skierowanie do szpitala dostalismy ale niue bede sie tu rozpisywac , opowiem wam przy najblizszym spotkaniu :-)
Pozatym nie miałam tydzien neta w domu , przez burze , spaliło nam 2 kompy w domu :-(
Ale sie steskniłam za wami :-);-)

Hej!
Karolcia, ale fura:szok::-) Co Wy kupicie na komunię?;-)
Nie no, rozwaliły mnie te teksty o pieczeniu:-D:-D:-D
Niezłe zamiłowanie do wędkarstwa. Wołami nie ściągnąłby mnie nikt o takiej porze:no:;-):-D

Ania chłopcy, nie znam tego lekarza

ja maszyny do szycia nie chcę, za to chętnie kupię rower dla mnie (serio) :tak:

a tak w ogóle to witam,
i mówię pa pa bo po Nat musze skoczyć. ;-)

Karolcia fajny ten samochód, Matus bdzie pomykal i laski zarywał;-):-D
Beatta dobrze ze juz z Oskim ok:tak:

Hej laseczki:-)

Ale pobłądziłam, a tak naprawdę to Jula zajmuje nam dużo czasu. Ostatnio bardzo dużo choruje przerwy w antybiotykach ma od 7 do 10 dni góra:wściekła/y: i cały czas idzie jej w anginę. Nawet ostanio byłam na opiece cały tydzień, bo teściowa nie bardzo chciała już z nią siedzieć w domu jak jest chora. Więc jak tylko wyzdrowiała to szybko kupiłam bilety i od niedzieli jesteśmy nad morzem:tak: może to jej coś pomoże bo już nie mam siły do tych jej choróbsk.

A tak poza tym to u nas nic nowego poza tym że Julcia dostała sie do przedszkola. T. szuka nowej pracy bo mu nie bardzo podoba się ta praca.

I póki co to tyle bo przy Juli to ciężko cokolwiek zrobić przy kompie:-)

reklama
Do góry