reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Hej

AniaSm gratuluję córci :-):-):-)superowo .
Mąz sie pewnie cieszy co :-)?

Arwen ja też kupuje troszke większe buciki ,musisz mieć luzik z przodu.

Może sprawdz podobne w sklepie idz z małym i przymież mu na nóżkę i zobacz jaki ma numer i taki sam numer mu kup na allegro ,bo orginalne buty się pokrywaja numerami.

reklama
Igorekk ja się z niego śmieje bo on cały czas się łudził że będzie drugi chłopak i mi mówił że dopiero wtedy córka ,bo ona ma być najmłodsza :))) no i ja mu cały czas mówię że jest najmłodsza bo więcej dzieci nie planuje
momo klikasz na cytuj tylko jak coś z cytowanego posta chcesz usunąć to musisz pilnować żeby sobie nawiasów nie usunąć ;)
np
eee tam nie umie cytować :D jak sie to robi laski??

Igorekk ja się z niego śmieje bo on cały czas się łudził że będzie drugi chłopak i mi mówił że dopiero wtedy córka ,bo ona ma być najmłodsza :))) no i ja mu cały czas mówię że jest najmłodsza bo więcej dzieci nie planuje

Ania czyli Twój mąż chciał tak jak mój, tylko jemu się udało;) a przez moment to nawet mówił, że może jeszcze trzeci chłopak i dopiero dziewczynka:tak:

O dziewczyny widzę, że nasi mężowie się zmówili. Mój też twierdzi, że teraz dziewczynka i będzie ok:)
Ją też nie umiem cytować, czekajnie spróbuję.

Ania czyli Twój mąż chciał tak jak mój, tylko jemu się udało;) a przez moment to nawet mówił, że może jeszcze trzeci chłopak i dopiero dziewczynka:tak:
no mój na początku to chciał mieć 6 dzieci a potem zszedł do pięciu , za to po ostatnich rozmowach to chociaż trójkę :)) ale jakoś mi się nie widzi ta trójka , może kiedyś zmienię zdanie ale póki co dwoje mi wystarczy w zupełności :))

anrysa bo to nic trudnego ;) hehe

to spróbuję i ja :)
Ja tam od dawna umiałam cytować :p

AniuSm Twój chciał 6 ? wow, My zawsze o 3 myśleliśmy , ale teraz to juz chyba nie... Chyba ,ze w totka wygramy ;)
Mój to chyba chciał synka, bo syn , ale teraz mówi ,ze zakochany w córce po uszy i jakby jeszcze jedna była to się nie obrazi :)
Ale pogoda do kitu dziś!
Aniu to Ty masz już w sumie połowę ciąży! ale zleciało ;) A jak brzuś ? Rośnie ?

reklama
no widzisz on sam z dużej rodziny więc może dlatego , ale co będzie to czas pokaże na pewno na więcej niż 3 się nie skuszę ,chociaż tak jak już pisałam to dwójka mi w zupełności wystarczy :)))
no brzuszek rośnie rośnie , nawet chyba odrobinę większy niz przy Kubie w tym czasie ale za to reszta nie nabiera masy ;) hehehe

Do góry