reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
Widze ze wzielo was na rozmowe o ilosci dzieci, u mnie moj mąz napoczątku wymyslił ze chce 5 ale za jednym razem, ale teraz to nie wiem czy bede miec nawet drugie dziecko. choc ja zawsze chciałam mieć 3. Ale mojemu sie nie spiszy uważa ze drugie to dopiero za 5 lat, dla mnie to strasznie długo, i miedzy dziecmi starszna róznica wieku.
A co do płci to ja zawsze chciałam mieć syna, a jak zaszłam w ciąże to myślałam ze to dziewczynka bedzie bo niby wróżby mi tak wywróżyłu a tu niespodzianka. Ale drugi, jeśli wogóle będzie to chciałabym córke.

nastawila się zę w niedziele pójdziemy na odspóst do mnie do kościoła a tu lipa, w taka pogode nie chciało mi sie z małym wychodzić, dopiero po południ wyszliśmy zobaczyc czy są jeszcze kramy. oby w Boże ciało było lepiej, bo zaopatrzyłam młodego w dzwonek i komeszkę. Może się uda.

Pozdowienia dla wszystkich

oj zeby sie dalo,ale wiesz jakby sie tak dalo to albo byly by na swiecie prawie same dziewczynki albo chlopcy dlatego jakis podzial jest i nie my o tym decydujemy :-)
no nie do końca bo jedni chcą mieć dziewczynki a inni chłopców więc by się pewnie wyrównało ;)

arwen przy Kubie jakoś byłam pewna że będzie chłopak ,a teraz bardziej chyba chciałam żeby się okazało że będzie dziewczynka

u mnie zaczeły się wyprzedaże w sklepach :) i dzisiaj poszalałam trochę w H&M a w czwartek idę znowu , już się umówiłam z koleżanką i poszwędamy się razem :)

reklama
Do góry